Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мда... Замість того щоб не акцентувати на цьому увагу, ви додаєте емоцій )Лисіє друг. Що йому подарувати на день народження? Думали зробити приємне та подарувати комплекс від облисіння? Хто що порадить?
Ось це не очікувана новина. Зараз багато хто лисіє. Які комплекси? будьте оригінальні та подаруйте перуку. Ось знайшла за вас Перуки: Купити Перуку з Натурального Волосся в Києві - Україна Подяки не потрібно, зробила що змогла)Лисіє друг. Що йому подарувати на день народження? Думали зробити приємне та подарувати комплекс від облисіння? Хто що порадить?
Доброта не Ваш коник))))Лисіє друг. Що йому подарувати на день народження? Думали зробити приємне та подарувати комплекс від облисіння? Хто що порадить?
Дуже смішноОсь це не очікувана новина. Зараз багато хто лисіє. Які комплекси? будьте оригінальні та подаруйте перуку. Ось знайшла за вас Перуки: Купити Перуку з Натурального Волосся в Києві - Україна Подяки не потрібно, зробила що змогла)

Ми всім колективом думали і ні до чого не дійшли. У людини комплекси і це помітноДоброта не Ваш коник))))
Ну то для чого на нього тиснути?Дуже смішно
Ми всім колективом думали і ні до чого не дійшли. У людини комплекси і це помітно
Не хочеться бути банальним. Але коли в людини сім'я і не залишається часу на хобі, то не зрозуміло, що їй потрібно.Мда... Замість того щоб не акцентувати на цьому увагу, ви додаєте емоцій )
Це як подарувати онкохворому два пакета хімії
Тоді порадьте свої варіанти. буду вдячнийНу то для чого на нього тиснути?
Ну вам видніше, це ваш друг звісно.Не хочеться бути банальним. Але коли в людини сім'я і не залишається часу на хобі, то не зрозуміло, що їй потрібно.
Варіанти подарунка? Чи як друга в депресію загнати?Не хочеться бути банальним. Але коли в людини сім'я і не залишається часу на хобі, то не зрозуміло, що їй потрібно.
Тоді порадьте свої варіанти. буду вдячний
А може ми всі з цього посміємося)) Просто не знаю що придуматиВаріанти подарунка? Чи як друга в депресію загнати?
Від такого волосся не відростеЗробіть ось такий наприклад))
Різні варіанти наповнень)![]()
Ну тема ж про подарунок....Від такого волосся не відросте

Подаруйте подорож в Турцію. Там роблять пересадку волоссяЛисіє друг. Що йому подарувати на день народження? Думали зробити приємне та подарувати комплекс від облисіння? Хто що порадить?