Лисіє друг

• Автор теми Автор теми FARELS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 323

FARELS

Only read
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3558
FARELS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Лисіє друг. Що йому подарувати на день народження? Думали зробити приємне та подарувати комплекс від облисіння? Хто що порадить?

Лисіє друг. Що йому подарувати на день народження? Думали зробити приємне та подарувати комплекс від облисіння? Хто що порадить?
Мда... Замість того щоб не акцентувати на цьому увагу, ви додаєте емоцій )
Це як подарувати онкохворому два пакета хімії

Ось це не очікувана новина. Зараз багато хто лисіє. Які комплекси? будьте оригінальні та подаруйте перуку. Ось знайшла за вас Перуки: Купити Перуку з Натурального Волосся в Києві - Україна Подяки не потрібно, зробила що змогла)

Ось це не очікувана новина. Зараз багато хто лисіє. Які комплекси? будьте оригінальні та подаруйте перуку. Ось знайшла за вас Перуки: Купити Перуку з Натурального Волосся в Києві - Україна Подяки не потрібно, зробила що змогла)
Дуже смішно:ahaha:
Доброта не Ваш коник))))
Ми всім колективом думали і ні до чого не дійшли. У людини комплекси і це помітно

Мда... Замість того щоб не акцентувати на цьому увагу, ви додаєте емоцій )
Це як подарувати онкохворому два пакета хімії
Не хочеться бути банальним. Але коли в людини сім'я і не залишається часу на хобі, то не зрозуміло, що їй потрібно.
Ну то для чого на нього тиснути?
Тоді порадьте свої варіанти. буду вдячний

Не хочеться бути банальним. Але коли в людини сім'я і не залишається часу на хобі, то не зрозуміло, що їй потрібно.
Ну вам видніше, це ваш друг звісно.
Я би особисто все ж не торкався тієї теми, бо як на мене це трохи некоректно.
Але повторюсь - це моя особиста суб'єктивна думка

Тоді порадьте свої варіанти. буду вдячний
Варіанти подарунка? Чи як друга в депресію загнати?

Зробіть ось такий наприклад))
Різні варіанти наповнень)
Screenshot_2023-03-01-10-55-09-42_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp

Подарунки можуть бути дуже особистими, тому важливо враховувати індивідуальні інтереси та вподобання людини, якій ви збираєтеся щось подарувати. Проте, якщо ви шукаєте деякі загальні ідеї, ось кілька можливих варіантів подарунків для друга, який лисіє:

1. Шапку або буфер для голови, які збережуть його теплим у холодну пору року.
  2. Електричний гоління або високоякісний бритву, які допоможуть зберігати гладкість його голівки.
  3. Іграшку-антистрес, яка допоможе розважитися в моменти стресу.
  4. Кошик зі здоровою їжею або напоями, які сприятимуть здоров'ю та доброму самопочуттю.
  5. Футболку, яка закриває голову, наприклад, з капюшоном.
  6. Книгу або аудіокнигу, яка допоможе розширити кругозір.
  7. Аксесуари для його хобі, якщо він має яке-небудь улюблене заняття.
  8. Цікавий декоративний елемент, який зробить його житло більш затишним і комфортним.
Знову ж таки, найкраще підібрати подарунок, враховуючи індивідуальні інтереси та потреби вашого друга.

ChatGPT все знає:sarcastic:

Подаруйте подорож в Турцію. Там роблять пересадку волосся

Назад
Угорі