Лякають заявою в прокуратуру

• Автор теми Автор теми Каренина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 709

Каренина

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
24
Бали
33
Каренина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зателефонували сьогодні з Кашинського. Брала (не для себе) 5000. Нарахували на сьогодні 26800. Я сказала що не збираюсь оплачувати таку суму. Пригрозили що подадуть в прокуратуру, а та заведе на мене кримінальну справу по ст.190.
Мені дуже цікаво, чи це правомірно? Може комусь іще так казали?

Зателефонували сьогодні з Кашинського. Брала (не для себе) 5000. Нарахували на сьогодні 26800. Я сказала що не збираюсь оплачувати таку суму. Пригрозили що подадуть в прокуратуру, а та заведе на мене кримінальну справу по ст.190.
Боже.... 1000разів таке чула,читала,живу в своєму домі і надалі. Без грат на вікнах.

Я уже писал раньше:
Функції прокуратури :
1. На прокуратуру покладаються такі функції:
1) підтримання державного обвинувачення в суді;
2) представництво інтересів громадянина або держави в суді у випадках, визначених цим Законом;
3) нагляд за додержанням законів органами, що провадять оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство;
4) нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.
З метою реалізації своїх функцій прокуратура здійснює міжнародне співробітництво.

Так что прокуратура вами не занимается!!! Просто звучит очень грозно... ;)
Можете спать спокойно!!!;)

Да никуда они не побегут и не подадут.

Подадут. Потом их попустит, они еще дозу примут и еще раз попадут (может быть даже дважды, но это не точно, всё будет зависеть от качества их "товара")

Назад
Угорі