Я просто не знаю до кого я можу звернутися щоб мені якось допомогли , чи простіше купити кнопковий телефон
Я лудоман 6 років, але борюсь із цією заразою. Можу сказати що ніяка покупка кнопкового телефону або навіть зняття готівки в кеш не допоможе, якщо захочеш грати то навіть в ночі встанеш зарядиш депозит і почнеш крутити. Як казав один мій знайомий "лудоману руки відірви - він буде ногами грати")
По перше розкажи все батькам і рідним.. нехай знають про твою проблему, не можна лишатися самому, сам не вилізеш. По друге лишай їм всю зп, нехай з неї віддають твої борги. Ти звичайно можеш набрати нові) тому пиши тим конторам лист що так і так, я ігроман не давайте мені нові кредити і взагалі заблокуйте мій акк, більшість закривають на другий день, звісно після повної оплати кредиту.
Також рекомендую сходити до психолога. По моїм спостереженням ця зараза не виникає просто так, тут мають бути причини і вони дуже глибокі. Нехай хороший спец з тобою попрацює, так не дешево, але краще сюди гроші понести ніж в контори.
Якщо віруючий сходи до церкви, поговори зі священиками, деяким допомагає.
На Ютубі є хороший канал Meta TV називається, там беруть інтерв'ю з лудоманами, багато різних історій.. А також подивись відео з доктором Магаліфом, дуже крутий дядя, розкладає проблему по полицям. Правда вони всі з росії, тому дивись сам..
Почни змінювати свої звички. Знайди собі якесь хобі щоб відволікало. Познайомся з дівчиною) але не заводь одразу сім'ю і не роби дітей.. це вже тоді коли будеш впевнений в собі що не повернешся до слотів.
Я це все пишу, ніби так все просто але прекрасно розумію наскільки складно не зірватися. Тому можу побажати лише сил і терпіння тобі. Все буде добре. А різні думки про "пристрелять" викинь з голови.
От скільки читаю,і зрозуміти не можу,як це так "тягне"прям?)
Я якось ходив на анонімне зібрання залежних людей. Правда я не знайшов в моєму місті такі зібрання тільки для лудоманів, і там де я ходив були всі алкоголіки (з виду досить пристойні люди віку 27-40 років) і я один лудоман)) Я коли почав розповідати про свою проблему треба було бачити погляди деяких людей.. на мене дивилися як на ненормального) один навіть сказав - а навіщо ти граешь? Відклади телефон, закрий ноутбук і не грай.. тіпа знайшов проблему. Я хотів відповісти "так візьми і не пий, як можна випити цілу пляшку? А в запої по два тижня це як взагалі?" для мене їх проблема взагалі здавалася якоюсь дикою, я і зараз не розумію як люди можуть бути в запої два тижні, місяць...
Тут доки сам не відчуєш ніколи не зрозумієш як це.