LoviLave продали борг до ТОВ "ФК "Ел.Ен.ГРУП" 2026

• Автор теми Автор теми crap4i.1315
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 77

crap4i.1315

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
41
Бали
158
crap4i.1315 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, сьогодні прийшло смс від Ел.Ен.ГРУП
1774262810692.webp

Момент продажу пропустив, тому навіть не знав хто їм продав борг, почав шукати і виявилося, що LoviLave, тіло було 2000, протермінування 267 днів.
Що від них чекати? Швидко йдуть до суду? Дають можливість закрити за тіло?

1774262810692.webp

Момент продажу пропустив, тому навіть не знав хто їм продав борг, почав шукати і виявилося, що LoviLave, тіло було 2000, протермінування 267 днів.
Купили у Лови Лавэ в надежде словить от Вас лавэ. Не подведите их.

1774262810692.webp

у меня эти несчатные тоже долг какой-то выкупили, уже не помню имя жертвы. Уже полгода наверное как, в суд еще не подали, но я с ними еще не общалась, не рук, не денег нет до них пока дойти

1774262810692.webp

У меня эти много договоров покупали, но в течении года все продали другим компаниям. В суд не шли. Правда кредиты были до войны взяты

у меня эти несчатные тоже долг какой-то выкупили, уже не помню имя жертвы. Уже полгода наверное как, в суд еще не подали, но я с ними еще не общалась, не рук, не денег нет до них пока дойти
зрозумів, в мене зараз тоже з грошима туго, тому писати їм сам не хочу, почекаю коли за тіло запропонують, може тоді і закрию

У меня эти много договоров покупали, но в течении года все продали другим компаниям. В суд не шли. Правда кредиты были до войны взяты
ну то поки не буду за них переживати)

Назад
Угорі