Ломбарды, микрозаймы, сокращение

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольчик29

Форумчанин
Дописи
246
Реакції
57
Бали
68
Ольчик29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ми з чоловіком хотіли повезти дитину на море,здали золото в ломбард,коли приіхали з моря треба було платити % в ломбарді,так як золото не хотілося втратити,взяли у МФО.Потім через час,треба було заплатити за газ,сума тоді була 8 тис.Взяли ще декілька МФО,потім щоб погасити % прошлих МФО взяли ще один,заробітна була тільки у чоловіка,я потрапила під скорочення.Все що заробляли все до копійки йшо на пролонгаціі.Так було 6 місяців,і тут настав той час коли пішли просрочки платити нічим.Я за місяць схудла на 20 кг,вночі не сплю,в голові одні думки де взяти гроші,а останнім часом зовсім жити не хочеться.Вирішили сказати батькам...Краще стало тільки в тому плані,що не переживаю за смс і звінки.З іншоі сторони краще не стало,бо грошей нема де взяти,тільки батьки тепер вночі не сплять.І ти розумієш,що потрібно було раніше просити допомоги а не зараз коли повна ж....Тепер ще сильніше бажання так не жити.Не хочеться так мучатися.І навіть незнаю що краще робити,чи звернутися до юриста?

Та не платіть їм взагалі нічого!
Забийте на всі дзвінки, смс і інші пугалки!
Ще раз: без рішення суду - жодної копійки їм.
Періодично перевіряйте себе на сайті судової влади - якщо хтось із них подасть в суд, тоді варто з юристом підготувати відзив, побудувати лінію свого захисту і йти до суду. Нехай ще доведуть, що є договір, що він як треба складений і підписаний, і що є в них платіжне доручення з призначенням платежу "Надання кредитних коштів згідно з договором номер ... від ..." (а такого в них немає).

Ми з чоловіком хотіли повезти дитину на море,здали золото в ломбард,коли приіхали з моря треба було платити % в ломбарді,так як золото не хотілося втратити,взяли у МФО.Потім через час,треба було заплатити за газ,сума тоді була 8 тис.Взяли ще декілька МФО,потім щоб погасити % прошлих МФО взяли ще один,заробітна була тільки у чоловіка,я потрапила під скорочення.Все що заробляли все до копійки йшо на пролонгаціі.Так було 6 місяців,і тут настав той час коли пішли просрочки платити нічим.Я за місяць схудла на 20 кг,вночі не сплю,в голові одні думки де взяти гроші,а останнім часом зовсім жити не хочеться.Вирішили сказати батькам...Краще стало тільки в тому плані,що не переживаю за смс і звінки.З іншоі сторони краще не стало,бо грошей нема де взяти,тільки батьки тепер вночі не сплять.І ти розумієш,що потрібно було раніше просити допомоги а не зараз коли повна ж....Тепер ще сильніше бажання так не жити.Не хочеться так мучатися.І навіть незнаю що краще робити,чи звернутися до юриста?
А почему вы не спите ночами? Я не могу понять вас чего вы боитесь, считайте деньги мфо подарком судьбы,есть возможность возьмите ещо поедьте отохните на море,я бы так и зделал не дают су...ки)

Вы меня конечно извините, но здавать золото в ломбард чтоб на море поехать????? Жесть вообще

Так .це жесть,але білети запропонували за 2дні до виізду,де взяти гроші? Ломбард. А потім як наркоман...одне МФО потім друге,третє і т.д.Зараз як гляну які суми...реально хочеться повіситись...А саме обідне,що ікру червону ложками не іла

Так .це жесть,але білети запропонували за 2дні до виізду,де взяти гроші? Ломбард. А потім як наркоман...одне МФО потім друге,третє і т.д.Зараз як гляну які суми...реально хочеться повіситись...А саме обідне,що ікру червону ложками не іла
Ну Вы хоть на море побывали, не то что некоторые)))

Ну а че тут не понятного,жывьом один раз) было бы золото я бы завтра на море уже был
))) ага, в потом тут темы создавать)))эх..море, море...мир бездонный, пены шелест.....лай- лай-лай

Надо жыть и не отказывать себе в наслаждении,на том свете такой возможности не будет))) наверное

На форумі є дуже багато корисної юридичної інформації і порад "практикуючих боржників" вчитуйтесь і Вам з часом стане легше))) майже всі ми пройшли через складнощі першого часу протермінувань, головне не переживайте, це все минає і вирішується ?

Та уже и так нажили себе :facepalm:
Ну если жыть стаким настроением на жызнь,то ничего хорошего не ждите,вы автоматом заганяете себя в панику что всьо плохо что делать как жыть и т.д

Ну если жыть стаким настроением на жызнь,то ничего хорошего не ждите,вы автоматом заганяете себя в панику что всьо плохо что делать как жыть и т.д
Да я уже не в панике, это до форума я металась, а ща все гуд- пошли они, меня просто зацепило на море ехать пошли в ломбард! Я даже со своей больной фантазией так не сделала, к меня мелкий без моря уже хз сколько и ниче- живой

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі