Ломбард Скарбниця. Як забрати заставу, якщо я за кордоном?

• Автор теми Автор теми BCE_OK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 624

BCE_OK

Форумчанин
Дописи
104
Реакції
22
Бали
3600
BCE_OK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
До війни в ломбард був зданий ноут. В березні 2022 я виїхала за кордон. Перед виїздом я дзвонила у ломбард, хотіла забрати заставу але відділення не працювало (м. Біла Церква, Київська обл). 2 роки я знаходжуся за кордоном , повертатися поки не планую. Але ноут хочу забрати. Є можливість забрати його лише третій особі, але ця особа має обовязково заповнити якийсь опитувальник, в якому мусить зазанчити місце роботи, рівень доходу і т.д. Це не враховуючи того, що вона, звичайно, пред,явить свій паспорт. Питання - чи є на це якесь інше рішення? Застава вже викуплена. Відправити на мене Новою поштою вони не можуть. І я з дитиною не можу поїхати за ноутом, це недоцільно навіть фінансово.

До війни в ломбард був зданий ноут. В березні 2022 я виїхала за кордон. Перед виїздом я дзвонила у ломбард, хотіла забрати заставу але відділення не працювало (м. Біла Церква, Київська обл). 2 роки я знаходжуся за кордоном , повертатися поки не планую. Але ноут хочу забрати. Є можливість забрати його лише третій особі, але ця особа має обовязково заповнити якийсь опитувальник, в якому мусить зазанчити місце роботи, рівень доходу і т.д. Це не враховуючи того, що вона, звичайно, пред,явить свій паспорт. Питання - чи є на це якесь інше рішення? Застава вже викуплена. Відправити на мене Новою поштою вони не можуть. І я з дитиною не можу поїхати за ноутом, це недоцільно навіть фінансово.
ну пусть укажет что безработный. какая им разница если человек и так сообщит свои паспортные данные, то найти инфо про него не будет проблемой

А можуть вони відправити вам по Україні?
Чи взагалі відмовляються відправляти?

Напишите заявление в свободной форме на имя директора, ФИО дату и номер договора , напишите что выкуплен онлайн , укажите что находитесь не в Украине. Напишите что просите выкуп третьим лицом,ФИО того кто прийдёт и ИНН , приложите свой паспорт к заявлению и отправить к ним на Вайбер или телеграм , позвоните на горячую линию . По идее они должны согласовать это с СБ и дать добро .
А можуть вони відправити вам по Україні?
Чи взагалі відмовляються відправляти?
Это невозможно. Кредитному эксперту запрещено выносить залог клиента из ломбарда даже если он выкуплен онлайн .

Я забирав в Скарбницю речі знайомим, які теж були в Європі, просто маючи оригінал договору, свої документи, та завірені нотаріальні копії документів того, хто оформлював договір застави.

Назад
Угорі