LOANY самі себе пролонговують

• Автор теми Автор теми Galizzia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 1K

Galizzia

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
64
Бали
2590
Galizzia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня. Вчора мав останній день по LOANY. Перша позика в них, сума до 1500 грн., безвідсоткова. Так от ті чуваки прислали СМС що отримали від мене оплату 5 грн, а зранку прислали СМС про те ще борг вийшов на просрочку. Як думаєте, почати діяти вже? Бо з картки вони коштів не списали, вона перевидана.

Всім доброго дня. Вчора мав останній день по LOANY. Перша позика в них, сума до 1500 грн., безвідсоткова. Так от ті чуваки прислали СМС що отримали від мене оплату 5 грн, а зранку прислали СМС про те ще борг вийшов на просрочку. Як думаєте, почати діяти вже? Бо з картки вони коштів не списали, вона перевидана.
Як Ви хочете почати діяти?

Останнє редагування:
1). Договір про надання послуги(ніхто не бере кредит, всі замовляють послугу. Те, як вони собі трактують - їх проблеми).
2). Факт оплати, а саме: ким, коли та звідки вона була здійснена(є ознаки явно протиправних дій від мого імені чи дій які можуть мене скомпрментувати);
Цього поки достатньо, але можна додати Підозру у використанні Ваших даних в щахрайській схемі. Тим більше, що всі шарамиги на ліво і направо передають особисті дані. То що це міг зробити любий вася, який і малює Ваші колажі може стати додатковою перевіркою з боку СБУ та кіберполіції.

А після оцих дій вони зможуть довести свою правоту? Тому що тут явно є якісь підозрілі дії. Я міг забути і проспати продовження чи погашення навіть часткове, але якщо вони самі вчинили дії, внаслідок яких були змінені умови "договору" чи ще якоїсь собаки,то такі дії можна зразу подавати в департамент державної служби боротьби з економічною злочинністю. Включаючи СБУ, нацкомфін і всі причетні організації.

Назад
Угорі