Lehko.Credit просрочка

• Автор теми Автор теми kozakmamai
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 822

kozakmamai

Читач
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
kozakmamai не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день , маю кредит в даній організації , хотів поцікавитися як себе поводять , коли ідуть на тіло , прозвонюють оточення ?

Якщо були пролонгації, то тіло через 2,5 міс. У мене пролонгацій було на розмір тіла. Треба і Легко - одне і те ж

Пролонгацію не було , як на рахунок дзвінків ?
По ним точно не можу сказати, мабуть що ні. Вони досить адекватні в спілкуванні в месенджерах. Треба пропонували тіло розбити на частини, але я ще не вирішила.

По ним точно не можу сказати, мабуть що ні. Вони досить адекватні в спілкуванні в месенджерах. Треба пропонували тіло розбити на частини, але я ще не вирішила.
Зрозумів , дякую

Звонят, родственникам, где берут телефоны хз, но там в своём профиле можешь посмотреть они сами вписывают туда телефоны даже если ты их не давал им.

Лютий 2025 закрила Легко кредит за тіло - 5500. 5 міс від прострочки, заплатила восени пролонгацій десь на 3000 (але для них це не аргумент). Не робіть мою помилку - ніяких пролонгацій їм і Треба кредит (що одне і те ж).
Закривала через кабінет. Гарантійку дали в телеграм.
В УБКІ закрито на наступний день.

Останнє редагування:
Теж закрив їх за тіло,за три місяці запропонували. Дзвонили всім,кому могли,колеги родичі і т.д. Потім затихли і почали пропонувати списання частини процентів і т.д. Ну а потім тіло. 3000 було.
Треба поки що не закривав,але також пропонують,одна шаражка.

Мне пока полтора тела что те что те... 3мес пошелл

Назад
Угорі Унизу