Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ПривітДоброго ранку
![]()
Вітання паняночкоДоброго дня,шановне панство![]()
Так, показувала. Тільки був лисий. Гарний песик
Як лисий!?Її щє ні разу не брили,цих собак тременгують,ця щє мала,а я не пам'ятаю щоб я її показувала,тю,склеротічкаТак, показувала. Тільки був лисий. Гарний песик![]()
Я ж думаю що порода ніби інша... ти що їх колекціонуєш? Так то ти Річіка показувала.Як лисий!?Її щє ні разу не брили,цих собак тременгують,ця щє мала,а я не пам'ятаю щоб я її показувала,тю,склеротічка
А,то ж не Річік, то новий цуцик
3 місяці
Ну да,то ж мала узяла собачку,везли хрєн знає звідки, пород я забула яка,привезла до Річіка знайомитися,і каже:це така собачка,що ніколи не гавкає,вона і голови зайвий раз не поверне. І тут Річік плигнув до малої,хотів обніміться і лизаться,так та собачка на Річіка як кинулася,гавкала,що сембернар,а Річік так злякався,шо кричав як потєрпєвший,на все парадне. А такий сміливий був,весь двір перекусав. Це собачка спец порода.Я ж думаю що порода ніби інша... ти що їх колекціонуєш? Так то ти Річіка показувала.
Звір страшнийНу да,то ж мала узяла собачку,везли хрєн знає звідки, пород я забула яка,привезла до Річіка знайомитися,і каже:це така собачка,що ніколи не гавкає,вона і голови зайвий раз не поверне. І тут Річік плигнув до малої,хотів обніміться і лизаться,так та собачка на Річіка як кинулася,гавкала,що сембернар,а Річік так злякався,шо кричав як потєрпєвший,на все парадне. А такий сміливий був,весь двір перекусав. Це собачка спец порода.
иросте,уяви що буде -море кровіЗвір страшний![]()
Собі узялаДочка собі собаку взяла, чи тобі ще одну?
![]()