Киберполиция. Статус заявки :відкрита

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 988
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Агилера

Форумчанин
Дописи
417
Реакції
142
Бали
5125
Агилера не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка. Прийшло, що статус заявки :відкрита, що це означає???

Дай Бог, щоб швидше була реакція!
А хто ще звертався? Чи допомогли? Я написала заяву, перерахувала контори. які надзвонюють мені, родичам та на роботу , але не писала з яких номерів!

А как вы увидели что открыто мне пришло письмо на почту вот такое не могу понять что оно значит

Вкладення

• Screenshot_20190602-110736.webp
    Screenshot_20190602-110736.webp
    27.5 Кб · Перегляди: 67
А хто ще звертався? Чи допомогли? Я написала заяву, перерахувала контори. які надзвонюють мені, родичам та на роботу , але не писала з яких номерів!
Що саме писали? І куди,розкажіть детальніше будь ласка

Написала
Заява, від такої то, проживаю там то. Що дзвонять з наступних контор: перерахувала всіх., погрожують мені, рідним на роботі і т.д. Прошу прийняти міри. І все, в мене немає ні записів, телефон старий. Не знаю - чи допоможуть!
Писала на сайті кібер поліції

Написала
Заява, від такої то, проживаю там то. Що дзвонять з наступних контор: перерахувала всіх., погрожують мені, рідним на роботі і т.д. Прошу прийняти міри. І все, в мене немає ні записів, телефон старий. Не знаю - чи допоможуть!
Писала на сайті кібер поліції
Дякую

А как вы увидели что открыто мне пришло письмо на почту вот такое не могу понять что оно значит
Передали у відділ поліції за місцем проживання. Але ж знову особисті дані не приховані...

Та знаю телефон не даёт редактировать один раз получилось и то с компа на работе
Передали у відділ поліції за місцем проживання. Але ж знову особисті дані не приховані...

Я зверталася передзвонили через 20 хв сказав слідчий ще й в райвідділку поліціі заяву написати щоб ім відправили на киів

Ирина 345, а ви казали про те, шо маєте займи в цих конторах?

Я тоже писала в киберполицию на рассылку Вк компанией Е-кеш,приезжал участковый ,брал еще раз показания!Пару дней назад пришло письмо,что личность установить пока не получилось!
Правда после того ,как написала на них,не звонят не пишут!

Vikaa, скажите, пожалуйста, а что ви полиции говорили и что писали? Ви говорили, что да, у вас действительно, есть займ или же говорили что аферисти?

Vikaa, скажите, пожалуйста, а что ви полиции говорили и что писали? Ви говорили, что да, у вас действительно, есть займ или же говорили что аферисти?
Говорила и писала все как есть!
Займ займом, но они не имеют права рассылать мое фото с поспортом со всякими бредовыми надписями!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі