Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну що відкрита...розглядають..Скажіть будь ласка. Прийшло, що статус заявки :відкрита, що це означає???
Що саме писали? І куди,розкажіть детальніше будь ласкаДай Бог, щоб швидше була реакція!
А хто ще звертався? Чи допомогли? Я написала заяву, перерахувала контори. які надзвонюють мені, родичам та на роботу , але не писала з яких номерів!
ДякуюНаписала
Заява, від такої то, проживаю там то. Що дзвонять з наступних контор: перерахувала всіх., погрожують мені, рідним на роботі і т.д. Прошу прийняти міри. І все, в мене немає ні записів, телефон старий. Не знаю - чи допоможуть!
Писала на сайті кібер поліції
Передали у відділ поліції за місцем проживання. Але ж знову особисті дані не приховані...А как вы увидели что открыто мне пришло письмо на почту вот такое не могу понять что оно значит
Передали у відділ поліції за місцем проживання. Але ж знову особисті дані не приховані...
Я зверталася передзвонили через 20 хв сказав слідчий ще й в райвідділку поліціі заяву написати щоб ім відправили на киівДай Бог, щоб швидше була реакція!
А хто ще звертався? Чи допомогли? Я написала заяву, перерахувала контори. які надзвонюють мені, родичам та на роботу , але не писала з яких номерів!
Vikaa, скажите, пожалуйста, а что ви полиции говорили и что писали? Ви говорили, что да, у вас действительно, есть займ или же говорили что аферисти?
Говорила и писала все как есть!
Займ займом, но они не имеют права рассылать мое фото с поспортом со всякими бредовыми надписями!