Вікторія1111
Форумчанин
- Дописи
- 68
- Реакції
- 48
- Бали
- 2590
Вікторія1111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мій кум в потребі 3-4 тисячі грн звернувся в альфа. Йому дали 25 тисяч він зняв 4 вирішив свої проблеми і через місяць закрив. Забухав і прої... на апаратах всі 25 з кредитки (не будем судити в кожного свої гріхи). На протязі року платив їм по тисячі з копійками як проценти але на сьогоднішній день чомусь їм винен 27. Оформив канікули і подав на реструктуризацію. Відмовили. Передзвонив адекватний хлопець сказав потягніть і її погодять але будьте готові що родичі взнають про кредит. Цікать чи дійсно банки повідомляють про кредит, бо коли я була в польщі пумб мому чоловікові відмовлявся надавати інформацію говорили хай звяжеться з нами ми просто маєм інфу для неї а коли казав я в курсі про кредит скажіть суму я закину, просто падали на мороз і казали ні ні ми просто маєм інфу ми можемо по вайбер вирішити з нею. Листи на пошту? Кум живе з батьками чи приходять листи на пошту? Номер телефону батьків чи будуть до них дзаонити. Мій чоловік контакт ще не було ні дзвінка ні смс. Знаю що продають вердікту (десь на форумі бачила) чого від них чекати?