Roxy
Only read
- Дописи
- 405
- Реакції
- 271
- Бали
- 443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт форуму!Хто має борг в Дінеро з тривалою прострочкою? В мене уже місяць як повна тишина від них, ні дзвінків ні смс повна тишна. Точно термін прострочки не знаю але точно мічяців чотири може й більше, яка сума теж не знаю бо до кабінету давно зайт не можу, заблокували доступ. До цього було все і погрози і залякування і акції пропонували то за тіло закрити то навіть менше тіла Але я мороз-морозенко. Пролонгаціями заплатила в два рази більше. І от уже місяць тихо... Щоб то воно означало. Вони продають комусь чи ні?
Не те щоб я за ними заскучала. Хай "покояться з миром". Просто хочеться знати наперед в що така тиша може переростиПривіт форуму!Хто має борг в Дінеро з тривалою прострочкою? В мене уже місяць як повна тишина від них, ні дзвінків ні смс повна тишна. Точно термін прострочки не знаю але точно мічяців чотири може й більше, яка сума теж не знаю бо до кабінету давно зайт не можу, заблокували доступ. До цього було все і погрози і залякування і акції пропонували то за тіло закрити то навіть менше тіла Але я мороз-морозенко. Пролонгаціями заплатила в два рази більше. І от уже місяць тихо... Щоб то воно означало. Вони продають комусь чи ні?
может метеорит упал на них, я вообще с первых дней в морозах, ничего не пролонгировала