куда можно написать жалобу на мфо чтоб перестали кошмарить и обманывать соседей?

• Автор теми Автор теми Вавуся912
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K

Вавуся912

Форумчанин
Дописи
476
Реакції
254
Бали
5225
Вавуся912 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите куда можно написать жалобу на мфо чтоб перестали кошмарить и обманывать соседей. Уже сил больше нет хоть дамой не приходи соседи угрожают, мфо угрожают уже просто заепали все.

Подскажите куда можно написать жалобу на мфо чтоб перестали кошмарить и обманывать соседей. Уже сил больше нет хоть дамой не приходи соседи угрожают, мфо угрожают уже просто заепали все.
В правоохранительные органы можно обратиться, но не факт что помогут

Можете на 1545 позвонить,но кошмарить врятли перестанут

читала тут что можно написать или позвонить на 1545 Урядовий контактний центр

Нажаль нікуди.....можна на урядову, але діє не на ввсіх тварюк, і нажаль не на довго.
Вибачте, але морозьтесь...
Вони і шараги і сусіди і....бачать що ви на стрьомі, от і городять вам ту ахінею, яку втюхують шараги.
Ви ігноруйте, або є ще варіан - ви нічого не брали, дзвонять по якимсь мало знайомим вам людям, і таким чином, достаючи сусідів ваших, намагаються що вияснити...., ну щось такого плану.
Да, обманювати не добре..але...
Не реагуйте, хтось змінить номер, хтось пошле на/уй. Сорі. І все.

На Енотов подействовало 1545. На Кошбери нет. На КФ нет. На Кретин7 да. Это мой опыт. А и на говнивочку да. Люблю жаловаться)>))))

А вы опытны в данном вопросе
Есть немножко. Но всё зависит от того кто меня доставал на того и жаловалась. В полиции конечно отписки одинаковые ,,склад злочину не виявлено,, но не которые замолчали. Только изредка смс,

Есть немножко. Но всё зависит от того кто меня доставал на того и жаловалась. В полиции конечно отписки одинаковые ,,склад злочину не виявлено,, но не которые замолчали. Только изредка смс,
сколько длится автодазвон?

Вы соседям звоните? Вы им угрожаете? Вот пусть они (соседи) и обращаются в соответствующие органы

Уже сил больше нет хоть дамой не приходи соседи
Вы одним домом живете?Не ругаться с соседями,возможно научить их пользоваться блокаторами.Извиниться.Худой мир-лучше доброй ссоры.
Понятно не приятно конечно.Но на это и рассчитано-что вы простите перегрызетесь все.

Вы одним домом живете?Не ругаться с соседями,возможно научить их пользоваться блокаторами.Извиниться.Худой мир-лучше доброй ссоры.
Понятно не приятно конечно.Но на это и рассчитано-что вы простите перегрызетесь все.
Завтра позвоню на 1545

Роздайте вашим сусідам бланки заяви в поліцію на Вас, пошліть всіх на***. А, ще забула, демонстративно і голосно захлопніть дверима.

А серйозно - Ви нікому нічого не винні. Номерів не роздавали, нічого поганого їм не зробили . В кожному домі є люди які портять життя іншим (це я не про Вас) - алкоголіки, бабулі-дідулі, які сміття збирають і колекціонують його вдома, голосні і шумні сусіди. В чому секрет їхнього т.зв."успіху" - хр*н на інших клали і ніхто нічого не може їм зробити. Я, коли мала проблеми з єгроші, і чула за стінкою дзвінки сусідам, серце йшло в п'яти - а раптом за мене дзвінок. А коли почалися проблеми зі здоров'ям, зрозуміла, що я то для сусідів ніхто і за моє здоров'я ніхто з них платите не буде.

Кешберри многих любят!И звонить много и долго любят!А как они работу мою любят!Ух!!!!Шеф пошел на диалог,и все!Пять месяцев звонки!И ничего ему не объяснить!Не слышит просто!
Ух как я вас понимаю, кто с первого звонка послал, тем и не звонят

Назад
Угорі