куча смс від різних компаній

• Автор теми Автор теми olegsysuk16
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 437

olegsysuk16

Only read
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3560
olegsysuk16 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, винен багато кому форум довго читаю, до багато чого готовий був, але зараз приходять повідомлення аля ваш код доступу такий то, з ельдорадо, ситимобил, сберзвук, веоміні, опті, мультиплекс, вайбер діскорд епіцентр і тд, кароче рандомні компанії, хто знає що з цим робити і хто це може робити?

хто знає що з цим робити і хто це може робити?
делают в основном отбитые (премиум, топ)
бомбер на ваш номер подключили

чего не надо делать - открывать сообщения, переходить по ссылкам и отправлять коды

Всім привіт, винен багато кому форум довго читаю, до багато чого готовий був, але зараз приходять повідомлення аля ваш код доступу такий то, з ельдорадо, ситимобил, сберзвук, веоміні, опті, мультиплекс, вайбер діскорд епіцентр і тд, кароче рандомні компанії, хто знає що з цим робити і хто це може робити?
То смс-бомбер Вам включили.Не звертайте уваги.
Преміум актив полюбляє так розважатися.

МФО так балуются.

В мене так було із Кредитпромінвестом (продали Євоші), тривало 1 день, смс йшли мені і моєму директору. Труколер відправляв у спам, я тільки а кінці дня подивилася загальну кількість.

Мені сестрі і брату за 10 хв раз 100 або більше подзвонили, хтось сильно почав буянити
Мене продали кредитпромінвесту якраз в той самий день коли в них забрали ліцензію)) дали час до понеділка, то може і вони

Назад
Угорі