Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Подскажыте чем страшны ККапитал???
Милиоан меня типа им продал.
Хотя я смотрел свою Кредитную историю Милиоан там тоже есть но с телом без % а ККапитал нету, (меня продали или передали не помню с сумой 16000 вроди а тело всего 4000)
Подскажыте чем страшны ККапитал???
Милиоан меня типа им продал.
Хотя я смотрел свою Кредитную историю Милиоан там тоже есть но с телом без % а ККапитал нету, (меня продали или передали не помню с сумой 16000 вроди а тело всего 4000)
Я Вам конкретного нічого не можу сказати. Спілкувалася тільки раз, з якимось хамло, при проханні вислати доки відмовив. Дзвонять періодично. Заблоковані бачу просто. Шлють смс періодично. У мене в них 3 здається контори.
096 330 9495 подписана как Жана, у меня таких знакомых нет. Может кто то через,"свои" Проги подскажет
А то я в гет всех подписывают мошенника и, а это кто то нормальный окажется
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.