Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Готівочка до вас не приїжджала? Як ви з ними?Ваша готивочка быстрозайм гоуфингоу еврогроши Посрочка 5-6месдо этого было тихо, пару звонков мне иписьма домой. Кто рассылает фото с паспортом коллажи и т.д?
Що робить Гоуфінгоу?Євро гроші і гофінгоу
Нет. Никак хотят до xepa с 2000 и 2600 пролонгациями оплатила им уже многоГотівочка до вас не приїжджала? Як ви з ними?
Как именно действуйют?Євро гроші і гофінгоу
Покрокова інструкція:Ваша готивочка быстрозайм гоуфингоу еврогроши Посрочка 5-6месдо этого было тихо, пару звонков мне иписьма домой. Кто рассылает фото с паспортом коллажи и т.д?
Це одна і та ж компанія. Колажі на родичів і знайомих. В вайбер пишуть багато.Євро гроші і гофінгоу
Нет ничего не было , даже смс в вайбер но теперь обьявились все вместе угрожают гоуфиноу эти вообще д*билы прыщи малолетнии туфту свою гонят))))5-6міс якщо не було колажів то вже не буде. Тільки суд можна очікувати
А коли колажі роблять на родичів? Бо поки тихо, на вайбер тільки про мене писали місяць томуЦе одна і та ж компанія. Колажі на родичів і знайомих. В вайбер пишуть багато.
Якщо все-таки плануєте оплачувати,то раджу написати на них в нацком. Після скарги списують все до тіла+% за термін договору. Перестають дзвонити і писати. Суму заморожують в кабінеті. Я так закривала євро гроші.А коли колажі роблять на родичів? Бо поки тихо, на вайбер тільки про мене писали місяць тому
А что писали на еврогроши?Якщо все-таки плануєте оплачувати,то раджу написати на них в нацком. Після скарги списують все до тіла+% за термін договору. Перестають дзвонити і писати. Суму заморожують в кабінеті. Я так закривала євро гроші.
По шаблону з форумуА что писали на еврогроши?
А что писали на еврогроши?
Ничего не оплачивалаПо шаблону з форуму
Ви вже оплачували щось по договору? Можна вказати всі оплати,якщо були.
Знайду шаблон,скину вам в приватНичего не оплачивала
А можно подробнее о нацкоме?где можно написать такое письмо?заранее спасибо большоеЯкщо все-таки плануєте оплачувати,то раджу написати на них в нацком. Після скарги списують все до тіла+% за термін договору. Перестають дзвонити і писати. Суму заморожують в кабінеті. Я так закривала євро гроші.
Можна через урядову лінію,потрібно створити особистий кабінет і потім писати звернення.А можно подробнее о нацкоме?где можно написать такое письмо?заранее спасибо большое
Скиньте и мне пожалуйста образецЗнайду шаблон,скину вам в приват
СпасибоМожна через урядову лінію,потрібно створити особистий кабінет і потім писати звернення.
Скиньте мне ссылку,не получается самой найти((Можна через урядову лінію,потрібно створити особистий кабінет і потім писати звернення.