Кто из них больше гадит?

• Автор теми Автор теми Alexa22
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Alexa22

Only read
Дописи
119
Реакції
37
Бали
343
Alexa22 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ваша готивочка быстрозайм гоуфингоу еврогроши Посрочка 5-6месдо этого было тихо, пару звонков мне иписьма домой. Кто рассылает фото с паспортом коллажи и т.д?

Ваша готивочка быстрозайм гоуфингоу еврогроши Посрочка 5-6месдо этого было тихо, пару звонков мне иписьма домой. Кто рассылает фото с паспортом коллажи и т.д?
Готівочка до вас не приїжджала? Як ви з ними?

5-6міс якщо не було колажів то вже не буде. Тільки суд можна очікувати

Покрокова інструкція:

1)
Знаходите потрібний розділ, наприклад:
2) Знаходите тему, яка вас цікавить, наприклад:
3)Читаєте і дізнаєтесь всю інформацію.
4)Констатуєте, робите висновки.

Удачі!!!

5-6міс якщо не було колажів то вже не буде. Тільки суд можна очікувати
Нет ничего не было , даже смс в вайбер но теперь обьявились все вместе угрожают гоуфиноу эти вообще д*билы прыщи малолетнии туфту свою гонят))))

А коли колажі роблять на родичів? Бо поки тихо, на вайбер тільки про мене писали місяць тому
Якщо все-таки плануєте оплачувати,то раджу написати на них в нацком. Після скарги списують все до тіла+% за термін договору. Перестають дзвонити і писати. Суму заморожують в кабінеті. Я так закривала євро гроші.

Якщо все-таки плануєте оплачувати,то раджу написати на них в нацком. Після скарги списують все до тіла+% за термін договору. Перестають дзвонити і писати. Суму заморожують в кабінеті. Я так закривала євро гроші.
А что писали на еврогроши?

А можно подробнее о нацкоме?где можно написать такое письмо?заранее спасибо большое

А можно подробнее о нацкоме?где можно написать такое письмо?заранее спасибо большое
Можна через урядову лінію,потрібно створити особистий кабінет і потім писати звернення.

Можна через урядову лінію,потрібно створити особистий кабінет і потім писати звернення.
Спасибо
Скиньте мне ссылку,не получается самой найти((

Останнє редагування:
Назад
Угорі