Natali456
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 1
- Бали
- 278
Natali456 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок
Привіт усім,хто має проблеми з МФО.Коротко про мою історію.Маю багато мфо,майже одночасно по всіх вийшла на прострочку рік назад,коди закінчились кошти і сили на пролонгації.За цей рік незакрила ні жодного і ні з ким не йшла на контакт.Спочатку пробувала говорити,але мої нерви невитримали.Телефон відала в хороші руки,щоб був включений,сама поїхала за кордон,бо через ці всі МФО залишилась ні з чи,а дитину потрібно ставити на ноги і в планах було потихеньку розбиратися з кредитами.Так як прийшла війна знову невдалося нічого вирішити,можливо це й добре.Час від часу наші друзі нагадують про себе,дзвонять до рідних навіть якийсь лист присилали,але я була за кордоном.Зараз планую знов їхати.Своєю історією хочу підтримати всіх хто в цьоиу лайні,не все так страшно як здається,забити на тих хто вас осуджує,поставити перд собою цілі і рухатись до них!!!!І цікавить таке питання хто щось комусь вже платив чи закрив якісь кредити з чого починали з найбільших сум чи з маленьких.Хочу вистроїти свою стратегію.Всім дякую Слава Україні тримаймось!!!!