Кто уже закрывал займы, как вы действовали?

• Автор теми Автор теми Natali456
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

Natali456

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
278
Natali456 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок
Привіт усім,хто має проблеми з МФО.Коротко про мою історію.Маю багато мфо,майже одночасно по всіх вийшла на прострочку рік назад,коди закінчились кошти і сили на пролонгації.За цей рік незакрила ні жодного і ні з ким не йшла на контакт.Спочатку пробувала говорити,але мої нерви невитримали.Телефон відала в хороші руки,щоб був включений,сама поїхала за кордон,бо через ці всі МФО залишилась ні з чи,а дитину потрібно ставити на ноги і в планах було потихеньку розбиратися з кредитами.Так як прийшла війна знову невдалося нічого вирішити,можливо це й добре.Час від часу наші друзі нагадують про себе,дзвонять до рідних навіть якийсь лист присилали,але я була за кордоном.Зараз планую знов їхати.Своєю історією хочу підтримати всіх хто в цьоиу лайні,не все так страшно як здається,забити на тих хто вас осуджує,поставити перд собою цілі і рухатись до них!!!!І цікавить таке питання хто щось комусь вже платив чи закрив якісь кредити з чого починали з найбільших сум чи з маленьких.Хочу вистроїти свою стратегію.Всім дякую Слава Україні тримаймось!!!!

Привіт усім,хто має проблеми з МФО.Коротко про мою історію.Маю багато мфо,майже одночасно по всіх вийшла на прострочку рік назад,коди закінчились кошти і сили на пролонгації.За цей рік незакрила ні жодного і ні з ким не йшла на контакт.Спочатку пробувала говорити,але мої нерви невитримали.Телефон відала в хороші руки,щоб був включений,сама поїхала за кордон,бо через ці всі МФО залишилась ні з чи,а дитину потрібно ставити на ноги і в планах було потихеньку розбиратися з кредитами.Так як прийшла війна знову невдалося нічого вирішити,можливо це й добре.Час від часу наші друзі нагадують про себе,дзвонять до рідних навіть якийсь лист присилали,але я була за кордоном.Зараз планую знов їхати.Своєю історією хочу підтримати всіх хто в цьоиу лайні,не все так страшно як здається,забити на тих хто вас осуджує,поставити перд собою цілі і рухатись до них!!!!І цікавить таке питання хто щось комусь вже платив чи закрив якісь кредити з чого починали з найбільших сум чи з маленьких.Хочу вистроїти свою стратегію.Всім дякую Слава Україні тримаймось!!!!
Добрый день мне кажется что лучше начать с маленьких сумм , так будет чуть легче .
Ну еще посмотреть с кем и с какими конторами можно договорится за тело , тут уже 50\50

Если Вы в ппосрочках уже год, то гасить имеет смысл тех, кто сами и первые предлагают нормальные условия. Тело. Не больше. Мне даже на платежи разбирали в свое время. На 3 месяца и на 5 даже. Есть возможность и продолжение- оплачиваете под гарантийное письмо.

Я использовал стратегию от меньших к большим, чтоб максимально быстро уменьшить количество долгов. По мне, самая лучшая

Закрити 10 по 1000 краще, ніж закрити 1 на 10000. В суд подають рідко. Виконавчий напис зараз робити заборонено. Багато кантор пропонують зараз менше, ніж за тіло. Починайте з дрібних.

Вкладення

• Screenshot_20220824-095458_Messages.webp
    Screenshot_20220824-095458_Messages.webp
    54.3 Кб · Перегляди: 111
Edelon, ну вони правду написали. Вони проявляють ініціативу. Потім готують позов. Сплачують судовий збір. Проходить суд. У випадку Вашого програшу - буде відкрито виконавче провадження. І дійсно можуть знімати з зп 20% до закриття боргу.
Одне уточнення - чекати суду після позову це місяць. Ще місяць на розгляд справи. Якщо не переноситимуть засідання. Ще місяць на отримання рішення. Це якщо не будете подавати апеляцію.
І вишенька в торт - таких як ви, тобто боржників, в них тисяч 20 думаю. 20000 позовів підготувати дуже важко.

Назад
Угорі