Кто-то закрывал меньше чем за тело?

• Автор теми Автор теми Glucklich
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 1K

Glucklich

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
24
Бали
158
Glucklich не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день! Просрочка около месяца, предложили только что в вайбере за тело. Пока не отвечаю. Кто-то закрывал за пол тела их? А то я пролонгировала год и месяц, есть ли смысл ждать, или соглашаться на тело?

Добрый день! Просрочка около месяца, предложили только что в вайбере за тело. Пока не отвечаю. Кто-то закрывал за пол тела их? А то я пролонгировала год и месяц, есть ли смысл ждать, или соглашаться на тело?
Я думаю що за півтіла ні.....та ще й за місяць....в мене вже 8 місяців навіть тіло не просять.....

Я думаю що за півтіла ні.....та ще й за місяць....в мене вже 8 місяців навіть тіло не просять.....
В мене тіло запропонували на другому місяці прострочки і гарантійний лист на Вайбер прислали,не погодилася,з 6000 грн. оплатила 17100 і більше не думаю платити,нехай до кінця життя дзвонять.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Назад
Угорі