Кто-то лично посещал?

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 693

Alena

Форумчанин
Дописи
409
Реакції
157
Бали
5125
Alena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто-то лично приезжал к Клименко? Хочу съездить попробрвать договорится о разблокировки. Как думаете поможет?
Дозвонится е нему нереально,никаких ответов по телефону добиться не реально

Кто-то лично приезжал к Клименко? Хочу съездить попробрвать договорится о разблокировки. Как думаете поможет?
Дозвонится е нему нереально,никаких ответов по телефону добиться не реально
Карантин, не пустит))

при зверненні до Клименка про розблокування картки, виконавець вимагає надати заяву та погодитися на те, що після розблокування він спише всю суму з картки на погашення боргу

при зверненні до Клименка про розблокування картки, виконавець вимагає надати заяву та погодитися на те, що після розблокування він спише всю суму з картки на погашення боргу
Я так зрозуміла,що "бояться" вони списувати кошти без нашої згоди...

Я так зрозуміла,що "бояться" вони списувати кошти без нашої згоди...
Клименко та інші виконавці можуть списати і без згоди, а просто отримавши заяву від людини. Проте в спілкуванні вайбером він зазначив, що при розблокуванні зарплатної картки він спише наявні на картці кошти на погашення боргу

Клименко та інші виконавці можуть списати і без згоди, а просто отримавши заяву від людини. Проте в спілкуванні вайбером він зазначив, що при розблокуванні зарплатної картки він спише наявні на картці кошти на погашення боргу
cyku:diablo:

Я лично его по Вайберу доставала. Очень много смс)) ответил

Вкладення

• Screenshot_20201114_005546_com.officeviewer.word.slide.excel.pdf.editor.webp
    Screenshot_20201114_005546_com.officeviewer.word.slide.excel.pdf.editor.webp
    60.6 Кб · Перегляди: 54
Назад
Угорі