Они? Или те, кому этот кредит продали (т.е. коллекторам)?
И как вообще в это время обстоят дела с звонками к родственникам?
Всерівно, яка МФО чи "колєктора" - чим більше спілкуєшся, тим більше звонять. Практика у всіх така.
На своєму досвіді перевірено - більше 30 МФО було.
Якщо знайдуть родичів, то будуть звонити і всерівно чи ви будете їх посилати чи просити зменшити суму чи взагалі не спілкуватися...
Їх ціль - щоб ви оплатили і вони будуть використовувати всі методи.
Але при цьому при режимі "сніжинки" кількість дзвінків зменшується поступово, так як ви на контакт не йдете і шанс на вас надавити 0.
Родичи повинні в грубій формі їх посилати, говорити, що вони не туди звонять, в основному, після такого після 2-3 неділь взагалі перестають звонити. Якщо хтось з родичів почне вислуховувати їхній "брєд", то капець родичу буде - обірвуть лінію, будуть на нього давити, а не на вас.
Є МФО і "колєктора", які звонять місяцями, але всерівно потім пропадають.
Ну і все тут від людини залежить, у мене мало кого знайшли номера, 90% звонили тільки мені.
Фейсбук зразу удалив, в вк мене не було. Походу мало інфи про мене в інеті.
Але 5 МФО влаштовували треш... але після того як всі їх посилали через 3-4 неділі переставали звонити іншим людям крім мене, ну і мені потім почали висмлати "акції", "списання" і тд і тп.
Ну їх я всетаки і оплачував в першу чергу, приходилось і 2-3 тіла платити, хоч нараховано було більше чим в п'ять разів від тіла... Ну там така ситуація, що вони б знову кожних пару місяців звонили кому попало, якраз були гроші - от і оплачував.