Кто-то договаривался о реструктуризации с этой конторой?

• Автор теми Автор теми nm_delay
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 609

nm_delay

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
nm_delay не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Идут ли они на такие уступки? На сайте читал, что такой услуги нету. Но как думаете, можно договориться?

Идут ли они на такие уступки? На сайте читал, что такой услуги нету. Но как думаете, можно договориться?
А ви її потягнете платити?Вони ж якщо і зроблять то на вигідних для себе умовах.

В их интересах получить от меня деньги, поэтому буду ставить свои условия. Если не согласятся, буду ждать тело)

В их интересах получить от меня деньги, поэтому буду ставить свои условия. Если не согласятся, буду ждать тело)
Ну тут йдучи з ними на контакт можна навпаки погіршити ситуацію... На тих хто спілкується з ними, йде більший пресинг.
На уступки вони не підуть 100%, щоб оплатити меншу суму або тіло, треба перетерпіти пару місяців мінімум і не спілкуватися з ними взагалі.
Вони зменшують суму тільки тоді, коли бачать, що надавити на людину не можна ніяк і потім пропонують оплатити тіло (тіло+%), щоб хоть щось отримати назад.

Ну тут йдучи з ними на контакт можна навпаки погіршити ситуацію... На тих хто спілкується з ними, йде більший пресинг.
На уступки вони не підуть 100%, щоб оплатити меншу суму або тіло, треба перетерпіти пару місяців мінімум і не спілкуватися з ними взагалі.
Вони зменшують суму тільки тоді, коли бачать, що надавити на людину не можна ніяк і потім пропонують оплатити тіло (тіло+%), щоб хоть щось отримати назад.
Они? Или те, кому этот кредит продали (т.е. коллекторам)?
И как вообще в это время обстоят дела с звонками к родственникам?

Они? Или те, кому этот кредит продали (т.е. коллекторам)?
И как вообще в это время обстоят дела с звонками к родственникам?
Всерівно, яка МФО чи "колєктора" - чим більше спілкуєшся, тим більше звонять. Практика у всіх така.
На своєму досвіді перевірено - більше 30 МФО було.
Якщо знайдуть родичів, то будуть звонити і всерівно чи ви будете їх посилати чи просити зменшити суму чи взагалі не спілкуватися...
Їх ціль - щоб ви оплатили і вони будуть використовувати всі методи.
Але при цьому при режимі "сніжинки" кількість дзвінків зменшується поступово, так як ви на контакт не йдете і шанс на вас надавити 0.

Родичи повинні в грубій формі їх посилати, говорити, що вони не туди звонять, в основному, після такого після 2-3 неділь взагалі перестають звонити. Якщо хтось з родичів почне вислуховувати їхній "брєд", то капець родичу буде - обірвуть лінію, будуть на нього давити, а не на вас.

Є МФО і "колєктора", які звонять місяцями, але всерівно потім пропадають.

Ну і все тут від людини залежить, у мене мало кого знайшли номера, 90% звонили тільки мені.
Фейсбук зразу удалив, в вк мене не було. Походу мало інфи про мене в інеті.
Але 5 МФО влаштовували треш... але після того як всі їх посилали через 3-4 неділі переставали звонити іншим людям крім мене, ну і мені потім почали висмлати "акції", "списання" і тд і тп.
Ну їх я всетаки і оплачував в першу чергу, приходилось і 2-3 тіла платити, хоч нараховано було більше чим в п'ять разів від тіла... Ну там така ситуація, що вони б знову кожних пару місяців звонили кому попало, якраз були гроші - от і оплачував.

Останнє редагування:
Назад
Угорі