Кто судился с ШвидкоГроші?

• Автор теми Автор теми Dionis
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 871

Dionis

Форумчанин
Дописи
353
Реакції
359
Бали
2725
Dionis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня внимательно перечитал договор!Там в каждом пункте есть подпункты которые противоречат сами себе...Мне вот интересно,есть на нашем форуме люди, которые доходили до суда с этой ШГ?
Или они просто не подают ни на кого?т.к понимают что даже вручную подписанный таковой договор действует только 28 дней?

Сегодня внимательно перечитал договор!Там в каждом пункте есть подпункты которые противоречат сами себе...Мне вот интересно,есть на нашем форуме люди, которые доходили до суда с этой ШГ?
Или они просто не подают ни на кого?т.к понимают что даже вручную подписанный таковой договор действует только 28 дней?
І мене це цікавить договір дійсний 28 днів а дальше що? Типу все не дійсний і кредита немає чи як?)

Мужик в нас що він з себе являє даже незнаю чесно чи пошле чи піде казати до родини незнаю))) ну до вечора буду бачити що і як) якщо таке буде то платити їм 100 не буду і не хочу)))
Post automatically merged:

А є такі тут в кого таке було???
Було .. загуло.... Я НІЧОГО НЕ БРАЛА))))

А що щоб його дивитися потрібно ще заплатити 200 грн? Чи я щось не розумію?
Так

Они и так и так являются мошенниками.Было бы это не так на каждого подавали бы в суд.А очень и просто бояться
Це точно)))

Було .. загуло.... Я НІЧОГО НЕ БРАЛА))))

Так
Фууххх дзвоне номер 067 думаю такий номер ще не дзвонив підняла говоре мужик думала голова вже дзвоне ))) каже файна готівка не хочете оформити кредит? Ахахах каже нє дякую!)

Назад
Угорі