кто писал на ШвидкоГроши?

• Автор теми Автор теми orhideia75
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 2K

orhideia75

✩ Premium ✩
Дописи
888
Реакції
1549
Бали
5430
orhideia75 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
доброе утро, а есть кто то, кто писал на ШвидкоГроши? Тело 8000, уже пролонгациями заплатила около 17 тысяч... Единствено что плохо, у меня с ними письменный договор, и кватанций об оплате почти не осталось

доброе утро, а есть кто то, кто писал на ШвидкоГроши? Тело 8000, уже пролонгациями заплатила около 17 тысяч... Единствено что плохо, у меня с ними письменный договор, и кватанций об оплате почти не осталось
У мені тоже самое по ШГ , незнаю что делать, пока полный игнор((

У меня 5 день просрочки. Первый раз было на отделение все подальшие оформляла через онлайн

В мене теж на відділенні, потім пролонгація а зараз ігнор

І що далі робити? Напевно чекати суду(((
Так хай буде суд! Що тут такого? Вони мені на роботу подзвонили і сказали якщо я не оплачу то буде кримінальна справа по 185(крадіжка) але я напридумую що хтось взяв на мене то може пронесе. А ці статті хай краще на себе повісять разом з іншим багажем

Так хай буде суд! Що тут такого? Вони мені на роботу подзвонили і сказали якщо я не оплачу то буде кримінальна справа по 185(крадіжка) але я напридумую що хтось взяв на мене то може пронесе. А ці статті хай краще на себе повісять разом з іншим багажем
????Не так все просто , я брала на відділенні. А в суді перед тим як видумувати, краще все-таки поспілкуватися з адвокатом(((

????Не так все просто , я брала на відділенні. А в суді перед тим як видумувати, краще все-таки поспілкуватися з адвокатом(((
Програєте суд то виплата тільки тіла і судового збору...це ж краще чим їх відсотки штрафи

Я писала в нацкомфин, ответ - не предоставили документы. До сих пор не пойму как это. Я же у них в отделении договор подписывала и пару раз там же пролонгировала. У них все по идее должно быть норм. А они морозятся. дeбuлы!!!

Я писала в нацкомфин, ответ - не предоставили документы. До сих пор не пойму как это. Я же у них в отделении договор подписывала и пару раз там же пролонгировала. У них все по идее должно быть норм. А они морозятся. дeбuлы!!!
Це відговорки нацкомфіну(((
В дороворі є багато непорозумінь , можна визнати недійсним))

вони нацкому не бояться, так мені казали

Не думаю. Я у звонилки спросила, почему доки не дают на проверку. А она мне, не твое дело, говорит. Хотим даем, хотим не даем. Типа кто такие нацкомфин?. А я нацкомфину естественно после таких слов "СТУК! СТУК!". Не знаю, чем в итоге все закончится, но пока тишина, пару смс в неделю мне, начальству и контактным

А мій борг признали збитковим,треба позбавлятись.Вже десь 2-3 тижня тишина від них:)

Аnnette, капец, и как выбраться из этого болота ШГ, я пока тяну время, мило с ними общаюсь, но, блин.... где бы найти толкового юриста, что б не в нете, а с глазу на глаз
Helpix, лучше уж так, по моему

Аnnette, капец, и как выбраться из этого болота ШГ, я пока тяну время, мило с ними общаюсь, но, блин.... где бы найти толкового юриста, что б не в нете, а с глазу на глаз
Helpix, лучше уж так, по моему
А у Вас в Одессе нет юристов? Может кто-то из Одесситов с форума с кем-то работает? Не спрашивали?
А мій борг признали збитковим,треба позбавлятись.Вже десь 2-3 тижня тишина від них:)
Кто признал? ШГ? И чем это должно закончится? Судом? Или еще чем-то или кем-то? Они Вам не говорили (пугали)?

Аnnette, пока не спрашивала, из ближайшего окружения люди обожглись на Защите, и все....

Аnnette, Такі смс прислали мені і контактним,щодня моніторю себе на судовій владі. Написали що на їхню дошку для продажу,але кажу,з моменту тієї смс стало в рази спокійніше,так як вони замахували рівносильно як інші мої 13-17мфо

Назад
Угорі