Кто платил факторинговым агенствам?

• Автор теми Автор теми Ксюша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ксюша

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
848
Бали
2810
Ксюша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня вопрос- кому предоставляли реальные договора от факторинговых агенств, и кто им заплатил? И стоит ли вообще платить? Сильно ли они давят морально по истечению нескольких месяцев?

Кредит капитал начинают грубить и угрожать!

Доброго вечера...
Мав кредит, іпотечний, заставне майно банку.. продав квартиру, відав суму боргу.. лишився типу залишок кредиту, якого викупило факторингова служба Альфа банку..
Що буде якщо не заплатити? Дякую

Доброго вечера...
Мав кредит, іпотечний, заставне майно банку.. продав квартиру, відав суму боргу.. лишився типу залишок кредиту, якого викупило факторингова служба Альфа банку..

Залишок боргу великий? Суди були?

Доброго вечера...
К юристам и адвокатам обртитесь

Хм, я вообще в тему ипотечного кредита не въеду. Тоесть 2006-2008 жилье стоило 100000$, сейчас оно стои 50000 условно, и бакс в 3 раза вырос. Тоесть ушел в просрочку продали хату и ты ещё должен? Я думал как в ламбарде, не заплатил вовремя ломбард забрал себе рыжее и этим закрыл долг

Не..там друга ситуація.. виконавча.потім після цього торги.. якщо з першого лоту квартира не продалась то ще один лот але ціна падає..
К юристам и адвокатам обртитесь
Дякую...
Залишок боргу великий? Суди були?
Так.. були суди.
Брали кредит ще 2008. Коли долар по 5..
Потім дойшли до мільйону гривень боргу...
Домовився з банком про суму 19000$ банк зняв арешт, оплатити. Тепер виходить ситуація така,що лишилась сума боргу 700$для повернення факторінгу..або тоді був варіант сплати податок в сумі 1500$. Обрали ж відповідно дешевший..тепер думаю що робити..

ЕАПБ прислали полные договора факторинга, с ними договорился ( 2 кредита) есть у меня ещё кредит капитал, Интер риск и фактор - тех шлю лесом, там отморы конкретные

Заплатил СитиФинанс (сошлись на тело+50%) и Ка Фактору (тоже тело и 50% и разбили на 2 платежа).
СитиФинанс прислали договор факторинга, Ка фактор - уведомление о переуступке.
КредитКапиталу платить не буду, они ничего не присылают и ахинею несут каждый раз.

Также платил Талион+ тело, но это же типа тотже манивео в котором был кредит.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу