Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пытаются запугивать. Это бред, не обращайте вниманиеуникніть АРЕШТУ Вашого майна, СПЛАТИВШИ борг перед ТОВ 1 БАНК. Тел 0800300162
Так же, как и на гавкающего соседского псауникніть АРЕШТУ Вашого майна, СПЛАТИВШИ борг перед ТОВ 1 БАНК. Тел 0800300162
Ай шайтан шелудивый пёс, порочный отпрыск ISKA V SUD и CREDITORAуникніть АРЕШТУ Вашого майна, СПЛАТИВШИ борг перед ТОВ 1 БАНК. Тел 0800300162
?????Ай шайтан шелудивый пёс, порочный отпрыск ISKA V SUD и CREDITORA
тоже пришло но по мистер маниI Hate mfo, мне тоже интересно. Сегодня пришло такое же смс сообщение.
Мені прийшло повідомлення від них "Ви жодного разу не зробили оплату по займу в Mycredit. Кредитор починає роботу з особами, які пов’язані з Вами родинними звязками, співробітниками, друзями!Тел.068-923-66-70(также viber); e-mail:[email protected]" я злякалась що будуть дзвонити і оформила виплату частинамиТак же, как и на гавкающего соседского пса
Молодець.Мені прийшло повідомлення від них "Ви жодного разу не зробили оплату по займу в Mycredit. Кредитор починає роботу з особами, які пов’язані з Вами родинними звязками, співробітниками, друзями!Тел.068-923-66-70(также viber); e-mail:[email protected]" я злякалась що будуть дзвонити і оформила виплату частинами

Мені прийшло повідомлення від них "Ви жодного разу не зробили оплату по займу в Mycredit. Кредитор починає роботу з особами, які пов’язані з Вами родинними звязками, співробітниками, друзями!Тел.068-923-66-70(также viber); e-mail:[email protected]" я злякалась що будуть дзвонити і оформила виплату частинами
Вони усі так пишуть і на це давлять. Ви реструктуризацію оформили??Так,мене просто Таліон плюс мучить і мою рідню нехотіда що б і ці, просто незнаю шо робити, хоч бери і вішайсяВони усі так пишуть і на це давлять. Ви реструктуризацію оформили??
Яке вішатись?? Брєд! МФО це сама остання проблема, чесно Вам скажу.Так,мене просто Таліон плюс мучить і мою рідню нехотіда що б і ці, просто незнаю шо робити, хоч бери і вішайся
Ну втрачаю я точно, тіло кредиту 4000 а повернути 11200Яке вішатись?? Брєд! МФО це сама остання проблема, чесно Вам скажу.
Ну, що можу сказати. Якщо ви зможете з реструктуризацією закрити питання і не переплатите овер дофіга, то в принципі вихід. Одна порада, якщо вже ввязались в реструктуру, то вчасно робіть платежі, бо втратите кошти... Мінімальна затримка і все, все по новому
Мені оце isk v sud приходить від Монетки і Cash up. Однаковісінькі повідомлення.Не помню как шарага называется, которой майкредит отдаёт на обзвон - но это они - isk v sud, creditor, apect, viezd и прочая лабуда. Просто очередная пугалка, но анонимная ровно на столько на сколько это позволит избежать классификации организации рассылающей угрозы и статей УК запрещающих это делать. Короче забейте. А на счёт 1го банка - коллцентры сотрудничают не только с мфо.
Post automatically merged:
тоже пришло но по мистер мани
ОогоооНу втрачаю я точно, тіло кредиту 4000 а повернути 11200
Та сьогодні першу проплату зробила(2888) хочу дві зробити і в НАЦКОМ заяву написати, але чи вийде так чи ні , жаль їм гроші віддавати в мене маленька доця а я через тих сук від неї блін гроші забираю ,що мала щось їй купити то ті падлюкі все вижмутьОогооо стоп. Це майкредит? Блііін, ну серед усіх (судячи з тем форума), вони не дуже наполегливі. Якщо вже таліон нерви псує, ви могли б сказати, що ще якісь шахраї задовбують і нехай би рідні просто морозили дзвінки. Ви вже робили проплати???
Подумайте добре, перечитайте теми по майкредиту, вони через якийсь час ідуть на нормальні умови. Перечитуйте форум, будь ласка! Не йдіть на дурниці. Це все фігня, повірте!
Ви пролонгації робили?Та сьогодні першу проплату зробила(2888) хочу дві зробити і в НАЦКОМ заяву написати, але чи вийде так чи ні , жаль їм гроші віддавати в мене маленька доця а я через тих сук від неї блін гроші забираю ,що мала щось їй купити то ті падлюкі все вижмуть