Кто это и что представляет

• Автор теми Автор теми Karinaf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 735
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Karinaf

Форумчанин
Дописи
376
Реакції
66
Бали
68
Karinaf не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что за создание

Вкладення

• Screenshot_20191126-145035.webp
    Screenshot_20191126-145035.webp
    16.1 Кб · Перегляди: 92
  • Screenshot_20191126-145152.webp
    Screenshot_20191126-145152.webp
    15.4 Кб · Перегляди: 89
На каком сроке приезжают? Как вообще себя ведут?
До мене грозился приїхати. Знайшли номери телефонів батьків, чоловіка, свекрів, одним словом всіх, кого можливо. Подзвонили до батьків і сказали, що готуються приїжджати саме до них, а перед цим прислали на мій номер смс, щоб я попередила родичів, назвали їх по імені по-батькові, що мене не на жарт злякало. Просрочка була 16 днів. Батьки оплатили мій борг((((. Пройшов тиждень і.... приходить лист, знову від готівочки і знову пишуть що я щось винна їм!!! Мама дзвонить плаче, кричит, типу, нащо я знов туди влізла.... Одним словом кошмарище з тими дибuлaмu

До мене грозился приїхати. Знайшли номери телефонів батьків, чоловіка, свекрів, одним словом всіх, кого можливо. Подзвонили до батьків і сказали, що готуються приїжджати саме до них, а перед цим прислали на мій номер смс, щоб я попередила родичів, назвали їх по імені по-батькові, що мене не на жарт злякало. Просрочка була 16 днів. Батьки оплатили мій борг((((. Пройшов тиждень і.... приходить лист, знову від готівочки і знову пишуть що я щось винна їм!!! Мама дзвонить плаче, кричит, типу, нащо я знов туди влізла.... Одним словом кошмарище з тими дибuлaмu
Їх план зпрацював (з батьками) , тому і далі лізуть

• Подобається
Реакції: Zach
Їх план зпрацював (з батьками) , тому і далі лізуть
Ну тепер то вони точно нічого не скурають!!!! Я розрахувалася(вірніше батьки), все, АРІВЕДЕРЧІ. Хай чмокнуть мене моцно в дупцю!
Знаю, що не по темі, та всеодно запитаю... Сьогодні крім всіх моїх мфо, купа дзвінків і від Дельта банку(так гетконтакт визначає). Не можу зрозуміти, що вони від мене хочуть, бо ніколи з ними діла не мала. Трубку не беру, як і від всіх інших, але задовбали за весь день тими дзвінками. Що б це могло означати?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі