Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну це готівочкаЧто за создание
На каком сроке приезжают? Как вообще себя ведут?Ну це готівочка
До мене не приїжали. А так задовбують дзвінками, смс...На каком сроке приезжают? Как вообще себя ведут?
Рідних, сусідів також? Яка просрочкаДо мене не приїжали. А так задовбують дзвінками, смс...
5 місяців.Рідних, сусідів також? Яка просрочка
До мене грозился приїхати. Знайшли номери телефонів батьків, чоловіка, свекрів, одним словом всіх, кого можливо. Подзвонили до батьків і сказали, що готуються приїжджати саме до них, а перед цим прислали на мій номер смс, щоб я попередила родичів, назвали їх по імені по-батькові, що мене не на жарт злякало. Просрочка була 16 днів. Батьки оплатили мій борг((((. Пройшов тиждень і.... приходить лист, знову від готівочки і знову пишуть що я щось винна їм!!! Мама дзвонить плаче, кричит, типу, нащо я знов туди влізла.... Одним словом кошмарище з тими дибuлaмuНа каком сроке приезжают? Как вообще себя ведут?
Їх план зпрацював (з батьками) , тому і далі лізутьДо мене грозился приїхати. Знайшли номери телефонів батьків, чоловіка, свекрів, одним словом всіх, кого можливо. Подзвонили до батьків і сказали, що готуються приїжджати саме до них, а перед цим прислали на мій номер смс, щоб я попередила родичів, назвали їх по імені по-батькові, що мене не на жарт злякало. Просрочка була 16 днів. Батьки оплатили мій борг((((. Пройшов тиждень і.... приходить лист, знову від готівочки і знову пишуть що я щось винна їм!!! Мама дзвонить плаче, кричит, типу, нащо я знов туди влізла.... Одним словом кошмарище з тими дибuлaмu
Ну тепер то вони точно нічого не скурають!!!! Я розрахувалася(вірніше батьки), все, АРІВЕДЕРЧІ. Хай чмокнуть мене моцно в дупцю!Їх план зпрацював (з батьками) , тому і далі лізуть