Кто это как унать что за контора 0635419136

• Автор теми Автор теми lider11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

lider11

Форумчанин
Дописи
75
Реакції
33
Бали
33
lider11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Злосный кал заездил уже всех , может кто нибуть его на место поставить , как узнать что за контора , позвонил на завод начальнику матери сказал что у нее спид , каладжи на друзей на ребенка , сил больше нет помогите!

Не панікуйте!!! Вони і розраховують на таку реакцію. Так. Колажі це дуже не приємно, але ж не смертельно. Правда?на рахунок сніду я б просто демонстративно повісила довідку про відсутність на саме найвідвідуваніше місце на підприємстві і забила болт на всіх інших. У кожного з нас своя історія, але ми мусимо вистояти у боротьбі з цими гадюшниками!

Злосный кал заездил уже всех , может кто нибуть его на место поставить , как узнать что за контора , позвонил на завод начальнику матери сказал что у нее спид , каладжи на друзей на ребенка , сил больше нет помогите!
Доброе утро!Вы же мужчина!?
Как мы вам поможем?
Ведь подобные темы 1000 писанны, читаейте форум.
Забейте большой и толстый, или я хз какой...

Шо за истерика?

Я узнала этого орущего персонажа))
Post automatically merged:

ЕАПБ вроде.Мошенники.Так всем и говорите.

Останнє редагування:
Хто знає які шараги дзвонили???

Вкладення

• 3D31C7F2-23DF-4B30-B883-FABF3B514C4F.webp
    3D31C7F2-23DF-4B30-B883-FABF3B514C4F.webp
    93.5 Кб · Перегляди: 31
Назад
Угорі