Кто что о сроке давности,в военное время?

• Автор теми Автор теми od79
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 750

od79

Форумчанин
Дописи
420
Реакції
405
Бали
5225
od79 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Слышал что с 23 года вышечший за три года срок давности не актуален. Кто просветит?

Слышал что с 23 года вышечший за три года срок давности не актуален. Кто просветит?
Двояко.
Навіть юристи наскільки я бачив не мають чіткої позиції.
Плюс його продовжували/призупиняли на термін карантину і воєнного стану відповідно.
Також є ньюанс щодо "якщо інших термінів не прописано в кредитному договорі".

Двояко.
Плюс його продовжували/призупиняли на термін карантину і воєнного стану відповідно.
Какие например термины могут прописать МФО в стандартном договоре?
Если до этого закона срок давности наступил,Катит?

Какие например термины могут прописать МФО в стандартном договоре?
Не хочу колупатись в своїх договорах з мфо, але наприклад в приватбанка 50 років є))
Если до этого закона срок давности наступил,Катит?
Мав би, але знову ж - що в договорі.

Не хочу колупатись в своїх договорах з мфо, але наприклад в приватбанка 50 років є))

Приват .Договор по карте вы имеете в виду?. Но разве не начинается отчёт от числа прекращения проплат,?

Стандартный МФО шный договор.30 дней и вперёд.Что там ещё может быть. Они однотипные

Приват .Договор по карте вы имеете в виду?.
Так
Но разве не начинается отчёт от числа прекращения проплат,?
Я ж не знаю що у вас прописано в вашому договорі.
Зазвичай цей термін починається від дня закінчення договору
Стандартный МФО шный договор.30 дней и вперёд.Что там ещё может быть. Они однотипные
У вас застаріла інформація. Але це не дивно. Наші з вами можливо і так.
Тепер договора на рік, в манівео на п"ять))

Так

Я ж не знаю що у вас прописано в вашому договорі.
Зазвичай цей термін починається від дня закінчення договору

У вас застаріла інформація. Але це не дивно. Наші з вами можливо і так.
Тепер договора на рік, в манівео на п"ять))
Если я взял деньги на тридцать дней, значит и договор заканчивается через 30 дней,не так ли?

Вы не поняли. Пролонгации не было,но была авто пролонгация,а по авто пролонгации договор автоматом продолжен а насчёт удвоен
Я вам писав вже і не раз : я не знаю що у вас в договорі.
І до чого тут пеня ?
Є чітки умови договору ( який ніхто як я роблю висновки ) не читає, де все прописано.
Якщо таке має місце, при розгляді в суді це варто аргументувати.
А всі балачки відносно СПД і "можна чи не можна" - це гоняти вітер.
На вас подали до суду?

Я вам писав вже і не раз : я не знаю що у вас в договорі.
І до чого тут пеня ?
Є чітки умови договору ( який ніхто як я роблю висновки ) не читає, де все прописано.
Якщо таке має місце, при розгляді в суді це варто аргументувати.
А всі балачки відносно СПД і "можна чи не можна" - це гоняти вітер.
На вас подали до суду?
Подали ли на меня в суд.Конечно,и не раз. Договор на 30 дней ,потом три авто пролонгации по 10 дней и именно эти три автопролонгации и накручивают огромную сумму. Именно по ним возня у меня

Подали ли на меня в суд.Конечно,и не раз. Договор на 30 дней ,потом три авто пролонгации по 10 дней и именно эти три автопролонгации и накручивают огромную сумму. Именно по ним возня у меня
Ви сам захищаєтесь?

Ну ось вам і відповідь.
Без образ - кожен має робити те що вміє і в чому вправний.
Я теж сам в суді борсався. Проте не з позовами а з написами. Це інше.
І мені підказали трішки, плюс прочитав тони інфи "як це працює".
Але є велике "АЛЕ" - крок вліво чи вправо і це практично прірва. Тому що я не вивчав право і тим більше кредитні правовідносини, процесуальну частину і все решта, чим заробляють на життя юристи фахівці і вміють чітко і зрозуміло формулювати і обгрунтовувати свій захист... чи позовні вимоги.
І на те, щоб в них це "вистрілювало" йдуть роки практики.
Тому я б так не чинив, але то я. У вас інакше напевно.
Успіхів вам в суді.

Ну ось вам і відповідь.
Без образ - кожен має робити те що вміє і в чому вправний.
Я теж сам в суді борсався. Проте не з позовами а з написами. Це інше.
І мені підказали трішки, плюс прочитав тони інфи "як це працює".
Але є велике "АЛЕ" - крок вліво чи вправо і це практично прірва. Тому що я не вивчав право і тим більше кредитні правовідносини, процесуальну частину і все решта, чим заробляють на життя юристи фахівці і вміють чітко і зрозуміло формулювати і обгрунтовувати свій захист... чи позовні вимоги.
І на те, щоб в них це "вистрілювало" йдуть роки практики.
Тому я б так не чинив, але то я. У вас інакше напевно.
Успіхів вам в суді.
Согласен с вами. У меня четвертый суд. Первый прошло с Тарасом,он молодец всё норм. Второй сам,срубил до тела,третий проебал,четвертый в процессе,шансы есть.

Согласен с вами. У меня четвертый суд. Первый прошло с Тарасом,он молодец всё норм. Второй сам,срубил до тела,третий проебал,четвертый в процессе,шансы есть.
В будь-якому випадку бажаю вам успіхів, навіть те що ви "не склали лапки" і не пустили за течією викликає повагу

В будь-якому випадку бажаю вам успіхів, навіть те що ви "не склали лапки" і не пустили за течією викликає повагу
Ни чё се не склав,я даже рад слегка,Две недели в захлеб изучял судебную практику, статьи,загрузил и разобрался в есуд,научился печатать в Ворде,бегал в типографию распечатывать видзови,там познакомился с женой.Теперь даже умничяю на эту тему в некоторых кругах . Ребятушки,кто читает,не ссыте.Человек или был должен,или должен,или будет должен.

Двояко.
А якщо в мене в кредитному договорі було написано, що кредит надано строком на 1 рік?

Назад
Угорі