Кримінальна справа за борги перед МФО

• Автор теми Автор теми ОленаЯ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

ОленаЯ

Читач
Дописи
6
Реакції
2
Бали
128
ОленаЯ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні телефонували декілька разів співробітники різних МФО, та останній мені сказав, що теперь вони можуть подавати до поліції заяву щодо скоєння кримінального правопорушення за статтею 190 "шахрайство" і поліція відкриє кримінальне провадження. При цьому він сказав, що це за ті дані, які я вказувала в анкеті при оформленні позики. Це дійсно так і які можуть бути наслідки?

Сьогодні телефонували декілька разів співробітники різних МФО, та останній мені сказав, що теперь вони можуть подавати до поліції заяву щодо скоєння кримінального правопорушення за статтею 190 "шахрайство" і поліція відкриє кримінальне провадження. При цьому він сказав, що це за ті дані, які я вказувала в анкеті при оформленні позики. Це дійсно так і які можуть бути наслідки?
Ви брали на чужі документи?

Ні, але вказувала недостовірні дані щодо зарплати. Я майже вдвічі більшу написала. Вони сказали, що це також є ознаками шахрайства

Ні, але вказувала недостовірні дані щодо зарплати. Я майже вдвічі більшу написала. Вони сказали, що це також є ознаками шахрайства
Меньше слухайте телефонних дура4ків.
Читайте форум і вам стане зрозуміло що робити.
Саме головне - не хвилюйтесь і не шукайте "помагаторів".
Удачі.

У них є докази? У нас 2/3 країни отримує гроші в конвертах. Спробуй дізнайсь скільки там було

Следующий этап - серый Ланос во дворе

Це один із способів тиску на вас, не ведіться, а то буде виїзна група і прозвон оточення, потім уявний арешт банківських рахунків та всього майна....
Як мені колись телефонувалка сказала: "Пакуйте вещи в картонные кАробки, завтра заберут"..... Це думаю, 2 роки пройшло, можна роспаковку вже робити....?

Я теж вказувала не ту зп. Але в мене офіційно мінімалка. І роботу вказувала де була звільнена вже як пару місяців. я сумніваюсь що це шахрайство. Шахрайство це коли на чужі документи. Якщо я все правильно розумію.

Я теж вказувала не ту зп. Але в мене офіційно мінімалка. І роботу вказувала де була звільнена вже як пару місяців. я сумніваюсь що це шахрайство. Шахрайство це коли на чужі документи. Якщо я все правильно розумію.
Правильно розумієте. Мені кредит плюс теж прислав смс із номером статті шахрайство.

Все мы тут нашалили с зарплатами. Не вы одна

Назад
Угорі