Кріпсі погрожують що розішлють фото всьому оточенню

• Автор теми Автор теми позичальник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
позичальник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже десятий день просрочки кріпсі, назвонюють тільки найближчим родичам, також відправляють їм моє фото з паспортом в руках. Але погрожують що розішлють фото всьому оточенню. Мене хвилює дане питання. Чому вони досі нікому не зателефонували крім найближчих родичів та що від них далі чекати. Пробував домовлятися, тероризують у месенджерах та дзвінками

Вже десятий день просрочки кріпсі, назвонюють тільки найближчим родичам, також відправляють їм моє фото з паспортом в руках. Але погрожують що розішлють фото всьому оточенню. Мене хвилює дане питання. Чому вони досі нікому не зателефонували крім найближчих родичів та що від них далі чекати. Пробував домовлятися, тероризують у месенджерах та дзвінками
Забудьте що існує така компанія. Складіть кошти тіло плюс 20-30%, чекаєте смс. Ніякої комунікації з ними.

Якщо не маєте нерви та бажання терпіти, те що вони будуть виробляти, то платіть те що хочуть.

Ну тут варіантів у вас не багато.

П.С. якщо ще не дістались до інших, то малий термін. Через 2-3 тижні можуть влаштувати шум.

А що ви хочете домовитися з терміном 10 днів?

Вони і працюють не за законом. Тому, що видають займи в крипті та офіційно в Україні в них немає офісу. Тобто, НБУ на них не може вплинути. Єдина порада, це тільки ігнор і нічого більше

На який день відправили фото ?

3333.webp

Останнє редагування:
Назад
Угорі