Aliona12
Форумчанин
- Дописи
- 63
- Реакції
- 43
- Бали
- 878
Aliona12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені 26 років , маю вищу освіту , та кучу кредитів. Вийшла заміж в 19 років за свого одногрупника, перші 5 років все було чудово купили квартиру, виховуємо сина. На шостий рік з,явильсь друзі пиво і пропажа чоловіка вдома. Через деякий час я дізнаюсь що він на ці гулянки взяв три кредити і скоро кінець місяця треба віддати а грошей немає. Я говорю йому - давай переоформлюй їх на мене буду забирати твою зарплатну карту й віддавати їх, фінанси були під моїм контролем, гроші віддала все ок. Через пів року вилазить нова проблема, виявляється що він сидить на 1хбет і вже нагріб 20 кредитів (я була вагітна ), я в паніці біжу до його батьків, до своїх ,віддаю свою зарплату і ми гасимо 130 000 віддаємо останні гроші і переоформлюємо за моєї ініціативи квартиру на його маму ,на всякий случай. І тут виявляється що він по тих старих фотках, де я перебрала на себе його кредити, взяв ще й на мене, 5 кредитів, тіло десь 24000 тис. грн. ,а гроші вже останні віддали .До мене ніхто не звонив, нічого не питав ,коли видавали кредити, були такі які видали на його карту, коли я почала звонити сказали пишіть заяву до поліції, я в безвиході не буду я ж писати заяву на власного чоловіка, як людина він дуже хороший, ніхто й ніколи не подумає що в нас такі проблеми, Так от, вже другий рік я борюся з ігровою залежністю чоловіка і терпіння моє доходить кінця але кредити висять на мені ,ще й в лютому цього року відкрили виконавче провадження ОНЛАЙН ФІНАНС. Так от питання чи можу я при розлученні довести що я кредитів не брала і щоб він сам їх розгрібав і чи можу я піти нормально працювати з цим провадженням? Дякую .
Останнє редагування модератором: