Кредити в МФО через роботу в інтернеті

• Автор теми Автор теми Лера Лера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K

Лера Лера

Читач
Дописи
16
Реакції
7
Бали
3
Лера Лера не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Моя історія така, одного дня , наткнулась на один заробіток в інтернеті, який обіцяв чесний прибуток грошей. Суть заробітку в тому , щоб допомагати продавцям допомогти якоби завершити продажі, змоєю допомогою я, я купую товар і за це мені нараховується гарна комісія.На той момент, потрібні були гроші , бо сама х двома дітьми, важкувато. Ну зареєструвалась на сайті, активувала рахунок, перший раз вивела гроші, а потім почалася паніка де взяти гроші, ця почала брати позики в МФО...набрала приблизно 80 тисяч, може більше, і факт в тому що мене кинули...проплати ніяких не робила бо не було коштів взагалі, та і зараз немає , тепер почали дзвонити моїм родичам, страшно капец, ото заробила називається!?і на даний момент сумма кредитів напевно за майже півтора місяці напевно складає тисяч 150 якщо не більше...хто був у таких ситуаціях, хотя як вирішував ці проблеми??? Дайте параду якусь , будь ласка

хто був у таких ситуаціях, хотя як вирішував ці проблеми???
1690199266762.png

28 тисяч користувачів форуму
Дайте параду якусь , будь ласка
Читайте форум, тут багато тем по вашим шарагам в профільних розділах.

Тобто Вам треба було щось купити, за це Вам нараховували якусь комісію, а вільних коштів не було і Ви взяли кредити в МФО, щоб щось купляти і отримувати комісію?

Тобто Вам треба було щось купити, за це Вам нараховували якусь комісію, а вільних коштів не було і Ви взяли кредити в МФО, щоб щось купляти і отримувати комісію?
Так, але я спочатку перший раз вивела 900 грн , другий раз 3000 . Було 3 блоки завдань , у першому 3 завдання, у другому 5 а в третьому 7 . От якраз на третьому блоці я і зависла і вклала всі гроші які взяла у МФО, а мій куратор , який мені допомагав як тільки дізнався що я не зможу виконати завдання, видалися з телеграм де ми вели бесіди , і походу зняв усі гроші з мого рухунку на сайті, там їх було 80 тисяч.

Так, але я спочатку перший раз вивела 900 грн , другий раз 3000 . Було 3 блоки завдань , у першому 3 завдання, у другому 5 а в третьому 7 . От якраз на третьому блоці я і зависла і вклала всі гроші які взяла у МФО, а мій куратор , який мені допомагав як тільки дізнався що я не зможу виконати завдання, видалися з телеграм де ми вели бесіди , і походу зняв усі гроші з мого рухунку на сайті, там їх було 80 тисяч.
Все, що можу порадити, як мінімум перестати хвилюватись і більше не брати кредитів. Якщо немає грошей - не платіть, якщо є - закривайте щось. І подорослішайте. Наче Вам не 13, а повірили в такий простий заробіток ???

Вам катигорично заборонено займатись "бізнесом" )
Краще чимось підконтрольним... без образ.

Ви довірили гроші от так?....людині яку навіть не бачили і не знаєте....в наш час коли дурять скрізь?І не малі гроші.
Мда.....
Розводять людей знатно!!!!

CEU4hdaVAAEv3p3.webp

Вам катигорично заборонено займатись "бізнесом" )
Краще чимось підконтрольним... без образ.
Я не звертаю уваги на пусті балачки
Ви довірили гроші от так?....людині яку навіть не бачили і не знаєте....в наш час коли дурять скрізь?І не малі гроші.
Мда.....
Розводять людей знатно!!!!
Я гроші виводила 2 рази, ну а потім так склалось

Ясень пєнь ?
Ми це зрозуміли)
Знаєте, я хоч і оступилась, за те буде урок на все життя, і прийшла сюди хоча б якусь підтримку отримати , а ви в свою чергу з мене насміхаєтесь...так собі у вас з цим ділом?
Побудує дама свій бізнес, і всім докаже, шо ти в пусту «балакаєш»
Ще один ....

Знаєте, я хоч і оступилась, за те буде урок на все життя, і прийшла сюди хоча б якусь підтримку отримати , а ви в свою чергу з мене насміхаєтесь...так собі у вас з цим ділом?
Навіть і не думав насміхатись. У кожного свої таракани в голові.
А ви сприймаєте жарти за образи... не варто, ви напружені цим всім занадто, тому і сприймаєте за особисте.
Пройде)

Схема стара как мир...
Когда уже люди поймут что халявы не существуют?

Я не один, а одна… я намагалась бути максимально обережна в своїх висказуваннях, але я все ж таки запитаю, чим Ви керувались, коли шукали такий заробіток?!!!
Заробити багато грошей ,скоро ,і доклавши мінімум зусилля....

Назад
Угорі