Кредити тиснуть зі всіх сторін. Потрібна порада

• Автор теми Автор теми Анна1994аа
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анна1994аа

Форумчанин
Дописи
144
Реакції
20
Бали
5100
Анна1994аа не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім учасникам форуму. Склалася в мене така життєва ситуація, на протязі року набирала купу мікрозаймів. Спочатку взяла один, потім інший щоб проплатити відсоток першого, і так назбиралося вже більше 16. Затримали зарплату в чоловіка одного місяця і все пішло шкереберть. Щось змогла проплатити, а декілька залишилось. Із тіла кредиту на одному из мікрозаймів за 33 дні просрочки виросло 19000 тисяч гривень. Дзвонила до них, казала що не маю таких грошей. Так от вчора вони зателефонував, і сказали що передають документи на суд. Чекати повістку. Порадьте що робити, куди звертатися. Маю двох діток. І чесно кажучи виходу не бачу.

Доброго дня всім учасникам форуму. Склалася в мене така життєва ситуація, на протязі року набирала купу мікрозаймів. Спочатку взяла один, потім інший щоб проплатити відсоток першого, і так назбиралося вже більше 16. Затримали зарплату в чоловіка одного місяця і все пішло шкереберть. Щось змогла проплатити, а декілька залишилось. Із тіла кредиту на одному из мікрозаймів за 33 дні просрочки виросло 19000 тисяч гривень. Дзвонила до них, казала що не маю таких грошей. Так от вчора вони зателефонував, і сказали що передають документи на суд. Чекати повістку. Порадьте що робити, куди звертатися. Маю двох діток. І чесно кажучи виходу не бачу.
почитайте форум и успокойтесь... у меня долг более 300 тыс, и я тоже нервничаю. но форум мое спасение

В суд они не подадут, а если подадут, то это вам на руку. Не переживайте. Успокойтесь и живите ради деток. Ничего они вам не сделают.

почитайте форум и успокойтесь... у меня долг более 300 тыс, и я тоже нервничаю. но форум мое спасение
Просто от без вьіходья не знаю что делать. На кого уже подавали в суд, есть такие тут?

В суд они не подадут, а если подадут, то это вам на руку. Не переживайте. Успокойтесь и живите ради деток. Ничего они вам не сделают.
Позвонили, вчера говорять можете уже не платить, все хватит. Ваши документьі передають я в оболонский суд. Ждите повестку
Post automatically merged:

А РОДНЫМ?? ЗВОНЯТ?? КАКИЕ У ВАС МФО?
Много)) некоторьіе грозят, но кроме мужа и сестрьі не звонили

А РОДНЫМ?? ЗВОНЯТ?? КАКИЕ У ВАС МФО?
Звонят маме и мужу, они игнорят так же. Переодически знакомых и родственников достают. Им сказала, что это мошенники. Так что везде их посылают. МФО у меня много. Почти все что есть у нас в Украине.

Может ктото сталкевался с Cly кредитом?

Держитесь,время пройдет,сами поймете как поступать,а пока нереагируйте не на кого,компании ко всем подходят по разному,задроч будет,но все можно пережить.Читайте форум,опыт людей очень важен в такой ситуации))))

Як що покажете,що боїтесь суду,то будуть цим і давити,я сама просила,щоб подали до суду,сказали ні у них інші методи,погрожували що звернуться в соц.службу,щоб поставили на облік,не ведіться на їх погрози.В мене спочатку також була паніка,сиділа на заспокійливих.
У Вас двоє діток,вони з Вами і це головне!А з цими боргами всі ми потихеньку розгребемось,потрібен тільки час,не робіть більше пролонгацій і все буде ок?

Держитесь,время пройдет,сами поймете как поступать,а пока нереагируйте не на кого,компании ко всем подходят по разному,задроч будет,но все можно пережить.Читайте форум,опыт людей очень важен в такой ситуации))))
Спасибо большое. В такие моментьі и жить не хочеться, не отказьіваюсь платить, но на уступки не идут же

Кому известна компании cly кредит?

Они сами пойдут на уступки,только нужно подождать)))
А если и правда подадут в суд)) денег то нету)

Є такі,повний ігног,з тіла 4 вже більше 20,присилають листи на пошту,з поміткою БОРЖНИК і все.
А мне сказали на 33 дне просрочки что подают в суд

Спасибо большое. В такие моментьі и жить не хочеться, не отказьіваюсь платить, но на уступки не идут же

Кому известна компании cly кредит?
Cly а моем случае самые тихие. СМС может раза два в неделю приходят от них. За звонки не знаю потому что все уходят в блок.

Если подадут в суд и даже если вам придется платить, то долг раскидаю, смотря на ваш доход. Всю сумму вам не надо будет сразу платить.

Могут,и что,я уже пережила один,и ничо,только в суд они подают совсем другие суммы,гараздо меньше,и при наличии хорошего адвоката,можно выйти без потерь.У меня походу был не очень,но и то сбил сумму.Жду когда передатут решение исполнителям.А там будет видно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі