Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
дадуть))))Всім привіт.Підкажіть будь ласка якщо я розлучаюсь і в мене є пару кредитів мені дадуть розлучення.Кредити оформлені на мене дружина про них незнає
Дадуть, при розлученні все пополам і кредити такожВсім привіт.Підкажіть будь ласка якщо я розлучаюсь і в мене є пару кредитів мені дадуть розлучення.Кредити оформлені на мене дружина про них незнає
Кредит не буде наполовину?дадуть))))
То при розподілі майна після розлучення все ділиться навпіл, ну майже все.А чому кредити наполовину?Я нічого спільного з нею немаю жив у квартирі де я не був прописаний
Я при розподілі майна ні нащо не претендую на все пишу відмовуТо при розподілі майна після розлучення все ділиться навпіл, ну майже все.
Не треба таких жартівТО просто жарт...
Ваше правоЯ при розподілі майна ні нащо не претендую на все пишу відмову
Не треба таких жартів
Обнадіяв чоловіка ,зрадівТо при розподілі майна після розлучення все ділиться навпіл, ну майже все.
ТО просто жарт...

Навпаки я хочу щоб про кредити вона не дізналась і я сам все оплативОбнадіяв чоловіка ,зрадів![]()
Якщо ж ви встигнете все оплатити до прострочок,то не дізнається.Але якщо десь буде косяк у вигляді невчасної сплати навіть на пару днів,то можуть телефонувати і їй.Навпаки я хочу щоб про кредити вона не дізналась і я сам все оплатив
Так і не дізнається якщо самі не розкажете або кредитори.Навпаки я хочу щоб про кредити вона не дізналась і я сам все оплатив
Ти поділив кредити?Дадуть, при розлученні все пополам і кредити також![]()
Яке поділив всі кредити я сам брав і вони всі висять на меніТи поділив кредити?
В мене нема а її нехай наступний користувач платитьТи поділив кредити?
А це щось змінитьНавпаки я хочу щоб про кредити вона не дізналась і я сам все оплатив

Ой ,а це так страшноЯкщо ж ви встигнете все оплатити до прострочок,то не дізнається.Але якщо десь буде косяк у вигляді невчасної сплати навіть на пару днів,то можуть телефонувати і їй.

Та вже нічого не змінить але всеодно хочеться розстатися з високо піднятою головою.Саме обідно що розлучення йде якраз не через кредитиА це щось змінить
Ой ,а це так страшно![]()
Розлучення і з високо піднятою головою? Ви неймовірний і певно з іншої планетиТа вже нічого не змінить але всеодно хочеться розстатися з високо піднятою головою.Саме обідно що розлучення йде якраз не через кредити
Собственно, а какая уже разница?Навпаки я хочу щоб про кредити вона не дізналась і я сам все оплатив
наступний користувач