Кредити можуть вплинути на розлучення?

• Автор теми Автор теми Юрій777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 589

Юрій777

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
4
Бали
278
Юрій777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.Підкажіть будь ласка якщо я розлучаюсь і в мене є пару кредитів мені дадуть розлучення.Кредити оформлені на мене дружина про них незнає

Всім привіт.Підкажіть будь ласка якщо я розлучаюсь і в мене є пару кредитів мені дадуть розлучення.Кредити оформлені на мене дружина про них незнає
Дадуть, при розлученні все пополам і кредити також:)

А чому кредити наполовину?Я нічого спільного з нею немаю жив у квартирі де я не був прописаний
То при розподілі майна після розлучення все ділиться навпіл, ну майже все.

ТО просто жарт...

Навпаки я хочу щоб про кредити вона не дізналась і я сам все оплатив
Якщо ж ви встигнете все оплатити до прострочок,то не дізнається.Але якщо десь буде косяк у вигляді невчасної сплати навіть на пару днів,то можуть телефонувати і їй.

А це щось змінить :dntknw:

Якщо ж ви встигнете все оплатити до прострочок,то не дізнається.Але якщо десь буде косяк у вигляді невчасної сплати навіть на пару днів,то можуть телефонувати і їй.
Ой ,а це так страшно :mosking:

А це щось змінить :dntknw:

Ой ,а це так страшно :mosking:
Та вже нічого не змінить але всеодно хочеться розстатися з високо піднятою головою.Саме обідно що розлучення йде якраз не через кредити

Та вже нічого не змінить але всеодно хочеться розстатися з високо піднятою головою.Саме обідно що розлучення йде якраз не через кредити
Розлучення і з високо піднятою головою? Ви неймовірний і певно з іншої планети:) я в хорошому сенсі.

Собственно, а какая уже разница?
Развелись и кому какое дело, есть/были у Вас кредиты или нет.

Если по теме - никаких проблем не будет. В ЗАГСе проверять кредитную историю не будут.

наступний користувач
Оффтоп
Золотые слова

Назад
Угорі