Кредити і надзвичайний стан чи можуть кредитори "іти в наступ"?

• Автор теми Автор теми Валюшка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валюшка

Форумчанин
Дописи
694
Реакції
1127
Бали
2810
Валюшка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Надивилася страхалок по телевізору,сиділа думала.А тоді вирішила спитати розумніший людей.Скажіть,будь ласка,а чи не можуть оті шарамижники через політичну ситуацію знайти якусь лазєйку в законодавстві і почати вижимати кошти ?З рідних, наприклад?Якісь інші подлянки?Я , звичайно,сподіваюся на відповідь,що це лише страх у мене в голові...Але все-таки,хвилююся

Надивилася страхалок по телевізору,сиділа думала.А тоді вирішила спитати розумніший людей.Скажіть,будь ласка,а чи не можуть оті шарамижники через політичну ситуацію знайти якусь лазєйку в законодавстві і почати вижимати кошти ?З рідних, наприклад?Якісь інші подлянки?Я , звичайно,сподіваюся на відповідь,що це лише страх у мене в голові...Але все-таки,хвилююся
На даний момент кредити повинні нас хвилювати найменше(((((

Меньше телевизор смотрите, особенно новости.
Я сегодня посмотрел новости и офигел. Никогда не думал что такое когда-то будет в нашей стране.

Валюшка, как вы это представляете? Могут звонить только больше или меньше)

Всмислі почати вижимати кошти? Мало написів виконавчих? Вони вже це роблять

Згодна з вами.Але якщо при цьому всьому,ще й вони обзаведуться правами,це буде песець....
Мені здається, що в режимі НС має бути ,як мінімум, зупинено нарахування %...
Можливо я помилятися, може юристи нам підкажуть?
І військовий стан,як впливає, як ми можемо цим скористатися..

Меньше телевизор смотрите, особенно новости.
Я сегодня посмотрел новости и офигел. Никогда не думал что такое когда-то будет в нашей стране.
Я от три місяці не дивилася,добре все було,а то мама подзвонила, плаче,Вальочко,війна.От і я витріщилася в той ящик.Подивилася,налякалася,накрутила собі всякого.тепер кіпішую,і людьми бунтую ще й тут на форумі

Кредити це пиль....яка з часом розвіється....не вдаватимусь в подробиці,але не про те у вас думки зараз....Навіть ті в кого є кредити,повірте ,ночі недосипають як раз не із за них рідненьких.... Хвилюйтеся про інше....

Я живу в 30 км от границы с РФ. И то не паникую...нервы,как стальные канаты. Кредиты - это то, о чем думать нужно в последнюю очередь.

Я живу в 30 км от границы с РФ. И то не паникую...нервы,как стальные канаты. Кредиты - это то, о чем думать можно в последнюю очередь.
Я за 25 км від Білорусі...Щодня чую як за лісом стріляють білоруси,учіння в них там...

какая вообще разница, насчитывают проценты или нет, если нет намерения их платить?
то же и кредитов в целом касается...
начисляют - да и пофиг, всё равно же не платить.

Можливо я помилятися, може юристи нам підкажуть?
І військовий стан,як впливає, як ми можемо цим скористатися..
Ага....і губозакаточну машинку нам,що закатати списані відсотки.... Повірте,...в раді,я надіюся на це звісно, є важливіші проблеми чим наші кредити....ніяк не скористаєтеся, вони хочуть свої гроші.А до там навколо,їх мало хвилює.Я з ними півтора роки не спілкуюся, і ніхто нерви не мотає.....І вам раджу про дурниці не думати.....

В мене от тут мрія є, у зв'язку зі всіма обставинами, щоб альфа банк на його батьківщину вигнали...ото би було добре

Не біжіть попереду паровоза...?
Нема куди бігти (((
Ага....і губозакаточну машинку нам,що закатати списані відсотки.... Повірте,...в раді,я надіюся на це звісно, є важливіші проблеми чим наші кредити....ніяк не скористаєтеся, вони хочуть свої гроші.А до там навколо,їх мало хвилює.Я з ними півтора роки не спілкуюся, і ніхто нерви не мотає.....І вам раджу про дурниці не думати.....
Це точно... Що стане краще,я й не мрію.Аби не гірше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі