Кредити 2021 р

• Автор теми Автор теми Olka14580
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 734

Olka14580

Форумчанин
Дописи
69
Реакції
73
Бали
2590
Olka14580 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю всіх причетних до цього форуму!
Особливо до тих у кого кредити 2021 року.
Не подумайте нічого поганого , але у мене питання , як у вас справи, що вдалося/невдалося вирішити за цей час?
Залюбки поспілкуюсь.
Рік 2021 , бо далі просто не полізла до боргової ями МФо завдяки форуму.

Не подумайте нічого поганого , але у мене питання , як у вас справи, що вдалося/невдалося вирішити за цей час?
Залюбки поспілкуюсь.
У мене епопея з МФО почалися ще в 2018- 2019 роках! Стільки всього пережито- можна писати книгу жахів !Стівен Кінг- відпочиває!

нормально, було пару судів , ще пару в процесі, вибраний варіант закривати тільки через суд, жодну мфо не погашено добровільно

В мене 20 МФО, всі просрочки з 21-го року. Було 6 виконавчих написів. Всі зніс. Також кредит капітал подав на мене до суду, але щось наплутав ст доками, то позов повернули. Поки якось так. 6 кредитів вже закрив або за тіло, або за пів тіла. Останні закривати планую не більше ніж за тіло.

У меня 5 из 7 за 2021 год они проданы разным компаниям. С одними договорилась в досудебном порядке решить вопрос ( в суд они подали) , с остальными пока не договаривалась т.к. для этого нет денег. Как-то так

Залюбки поспілкуюсь.
Був один суд, програний. Раджу домовлятися про адекватні умови і закривати все, не чекаючи суду. І будете спокійна.

Кредиты с 19го года
Альфу закрыл по списанию
Приват - суд не проигран, но и не выигран, закрыл за тело
ЕАПБ - не выигран, оплата частями за год по 1к (тело + суд сбор)
Финфорс - не выигран, оплата частями 6 мес (тело + суд сбор + немного адвокат, 1к вроде)
Было 10-12 нотариальных - все снесены
Около 5-7 МФО закрыты за тело по договорённости
Остальные вяло пытаются угрожать. В целом, полёт отличный))))

В мене 20 МФО, всі просрочки з 21-го року. Було 6 виконавчих написів. Всі зніс. Також кредит капітал подав на мене до суду, але щось наплутав ст доками, то позов повернули. Поки якось так. 6 кредитів вже закрив або за тіло, або за пів тіла. Останні закривати планую не більше ніж за тіло.
У мене майже схожа ситуація, було 21 МФО, всі закривала де за тіло , де з розбивкою на платежі,
Залишилось також 6, еапб подав до суду , адвокат з форуму подав відзив на позовну заяву, чекаємо рішення .
Солвентіс не йде на поступки , намагалась домовитись з розбивкою на платежі, але вимагають всю суму одразу по двом кредитам Динеро і Укрпозика, у разі відмови погрожують подати до суду.
Інших 3 ще не знаходила щоб домовлятись, бо розраховую на свою сплатоспроможність .

Був один суд, програний. Раджу домовлятися про адекватні умови і закривати все, не чекаючи суду. І будете спокійна.
Ось адекватні умови і не пропонують всю суму одразу і до кінця місяця.

нормально, було пару судів , ще пару в процесі, вибраний варіант закривати тільки через суд, жодну мфо не погашено добровільно
В мене теж були чотири суди 5 в процесі. Чотири вп, одне погашено 14 мфо. 4 банки.Перед війною виїхала за кордон. З метою погасити кредити. Дзвонила в деякі мфо моя дочка від мого імені. На поступки ніхто не йшов. В серпні22 року фінтраст подав до суду. Звісно виграв. Зараз п'ятий суд з Сенс банком. Не захищалася з адвокатом. В серпні 2021 року була погасила всі мфо, позичила у знайомих. Потім пішло по кругу. На кінець 21 року знову полізла в борги. Просто виїхала за кордон, через це мене особисто ніхто не задовбував дзінками. Але обздвонили всіх, навіть на стару роботу. Дочку не дуже задовбували. Решту не знаю :бо ніхто нічого мені не писав. Ось така ситуація. Суди ще будуть, точно. Чесно сказати, забила на все. На другій рік повертатися в Україну. ВП виконавець знімає з пенсійного рахунку. Майна немаю. Згадую про це все, страхи, бажання покінчити із життям. Зараз спокійна. Борги не вирок і не гріх. Живу завдячуючи форуму, бо якби не знайшла вчасно.......... Дуже хотілося виговоритися.

Теж мала 25 МФО з 2021 о.На сьогоднішній день не закриті в Кредит Капітал і Інста фінанс

Назад
Угорі