КредитПромІнвест подали в суд, що робити?

• Автор теми Автор теми Strannik007
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 7K

Strannik007

Only read
Дописи
30
Реакції
7
Бали
8
Strannik007 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кроспостінг
Кредитпромінвест подали в суд що робити
Ось що вислали в вбр і знайшов за номером справи , також прийшло в дію запрошення .Допоможіть будь ласка , знижку не дають з 5 тис просять 20

Вкладення

• Screenshot_20230406_213719_Chrome.webp
    Screenshot_20230406_213719_Chrome.webp
    21.5 Кб · Перегляди: 522
  • Screenshot_20230406_204650_HTML Viewer.webp
    Screenshot_20230406_204650_HTML Viewer.webp
    139.9 Кб · Перегляди: 494
Ось що вислали в вбр і знайшов за номером справи , також прийшло в дію запрошення .Допоможіть будь ласка , знижку не дають з 5 тис просять 20
отримуйте матеріали справи та з ними за юридичною допомогою.
якщо є така необхідність, звертайтесь за контактами в підпису, все обговоримо

Ну ось, вже Вам відповіли. До речі, добре, що окрему тему створили, я вже писав, що це важливо.

отримуйте матеріали справи та з ними за юридичною допомогою.
якщо є така необхідність, звертайтесь за контактами в підпису, все обговоримо
Будем чекати на чергову виграшну справу

і ці вже полізли :facepalm:
Да, вот так. И тут я даже позволю себе не согласиться с модераторами в плане кросспостинга, ибо событие незаурядное, таки отдельная тема нужна. Самые отбитые фейсхаггеры решились на суды, мало что.

і ці вже полізли :facepalm:
Досить очікувано.
В свій час так було з внн.
Нічого з розряду "нєжданчік".

[POSTS=3000]Реально ніхто ж адекватно не думає що можно просто навалити десятки чи сотні тисяч і це все просто так забудуть.[/POSTS]

Да, вот так. И тут я даже позволю себе не согласиться с модераторами в плане кросспостинга, ибо событие незаурядное, таки отдельная тема нужна. Самые отбитые фейсхаггеры решились на суды, мало что.
Чуствую себя Эллочкой -людоедкой:sorry:

Ненормативна лексика!!
Будем чекати на чергову виграшну справу
Поговорив з юристом сказав що погані справи , того що ці підори по договору деюре не нараховують штрафи пені і інші за порушення , а леше % за використання тіпо. Каже в гіршому випадку з загального боргу спишуть те що вкрали з карточки , в звлишок можуть стягнути по 20% з зарплати.

Поговорив з юристом сказав що погані справи , того що ці підори по договору деюре не нараховують штрафи пені і інші за порушення , а леше % за використання тіпо. Каже в гіршому випадку з загального боргу спишуть те що вкрали з карточки , в звлишок можуть стягнути по 20% з зарплати.
Консультувались з нашим юристом з форуму?

І юрист бачив документи? Там все добре з відступленням права вимоги?

І юрист бачив документи? Там все добре з відступленням права вимоги?
Да
Вони прислали все мені
Я написав на пошту їм
Все законо каже
Єдине шо це дзвінки до родичів можна буде оспорити

і це при тому що в реєстрі траплялись рішення, де вони на ухвалу суду не подавали договір факторингу. щось дуже підозрілий розворот

Да
Вони прислали все мені
Я написав на пошту їм
Все законо каже
Під час позову на вас про стягнення заборгованості?
Забийте на цей брєд.
Моя вам порада, зверніться таки до тих хто займається кредитними спорами, а не отце ось все.
Да
Вони прислали все мені
Я написав на пошту їм
Все законо каже
Все законно, але якось вдається такі справи вигравати)))
Отже не все так добре у шараг, як вам розповіли.
Ще раз, пропоную, якщо необхідно, звертайтесь за правовою допомогою до мене.
Я хоч трохи тямлю в цих справах))))

Ні , в городі тут є у нас Остапенко , успішний наче
Як я і думав.
Хочете виграти - зверніться до профільного ( саме по кредитним спорам ) юриста/адвоката, а не до "колгоспника". Без образ.
Тоді є вірогідність що ви виграєте. Та ще й повернете всі кошти за судову тяганину в тому числі за надану правову допомогу.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
запустили пілотну серію
попустять - будуть ще

Як я і думав.
Хочете виграти - зверніться до профільного ( саме по кредитним спорам ) юриста/адвоката, а не до "колгоспника". Без образ.
Тоді є вірогідність що ви виграєте. Та ще й повернете всі кошти за судову тяганину в тому числі за надану правову допомогу.

запустили пілотну серію
попустять - будуть ще
[POSTS=1000]При таких розкладах точно будуть[/POSTS]

Давайте, мабуть, для початку, почитаємо Правила Форуму
Поговорив з юристом сказав що погані справи ,
:попкорн:
Тому й успішний, що несе нісенітниці
Все законно, але якось вдається такі справи вигравати)))
Оффтоп

Шахрай:yes2:
Не иначе

Я хоч трохи тямлю в цих справах))))
Тому і не успішний досі

Ключове слово "наче". Є така річ, як профіль, тому що юрист по всьому - це юрист по нічому. Якщо людина заточена, наприклад, на складання документів, як правильно спиз... списати б/в сільськогосподарську техніку, то з кредитними справами раптово можуть виникнути труднощі. Звісно, Вам вирішувати.

Назад
Угорі