Valkiria
Форумчанин
- Дописи
- 186
- Реакції
- 112
- Бали
- 343
Valkiria не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну це і в мене те ж саме!!!Насколько реально?
Уже вроде стабилизировалась психика к подобному... Но обратно шатнулась ?
Мне тоже прислали точно такое сообщение в 14.50Насколько реально?
Таке саме прийшло...і телефон не замовкаєНасколько реально?
У 14.52.Насколько реально?
Але, думаю це нереально, тільки уявіть, скільки нас тут є таких злосних неплатєльщиків, а ще скільки крім форум АН, то що, до всіх їхатимуть по роботодавцях???, хоча і самій якось стрьомновато від тих їхніх писульок...Насколько реально?
Та це розвод. Не ведеться на це. Максимум обдзвлнять всіх і вся!Але, думаю це нереально, тільки уявіть, скільки нас тут є таких злосних неплатєльщиків, а ще скільки крім форум АН, то що, до всіх їхатимуть по роботодавцях???, хоча і самій якось стрьомновато від тих їхніх писульок...
Навіть незнаю,що кращеТа це розвод. Не ведеться на це. Максимум обдзвлнять всіх і вся!

В моєму випадку покищо тільки до чоловіка дзвонять... А що далі-не знаю...Та це розвод. Не ведеться на це. Максимум обдзвлнять всіх і вся!
Мені 2 тижні таке писали і автовідповідач таке говорив, а тотім начавс обзвон.Насколько реально?
обзвонят 100%Та це розвод. Не ведеться на це. Максимум обдзвлнять всіх і вся!
А кому звонили?Мені 2 тижні таке писали і автовідповідач таке говорив, а тотім начавс обзвон.
Батькам, сестрі, сусідам батькам, вони просто вклячають автодозвон, і телефонують щоминути, поки не вийдуть на когось, батьки мої не брали трубку то сусіди прибігли з номером телефону щоб ті перетелефонували.А кому звонили?
ДосталиБатькам, сестрі, сусідам батькам, вони просто вклячають автодозвон, і телефонують щоминути, поки не вийдуть на когось, батьки мої не брали трубку то сусіди прибігли з номером телефону щоб ті перетелефонували.

Не Вас одну у мене теж така ситуація. зараз більше турбує манівео, смс всім підряд шлют. автовідповідачт батькам тефонує, що ще чекає не знаюСпасибо)
Что-то в последнее время опять крыть начинает.... Видно и у меня осеннее обострение, не только в мфо
Ой как я вас понимаю(( саму всю трусит((Спасибо)
Что-то в последнее время опять крыть начинает.... Видно и у меня осеннее обострение, не только в мфо
То же самое пришло. А их на всех хватит? И как они собираются решать без каких либо документов.Насколько реально?
Ху из ху ?Намалюють что-то)То же самое пришло. А их на всех хватит? И как они собираются решать без каких либо документов.
мне бы такую долгаНасколько реально?