Кредиторы угрожают визитом к работодателю. Приедут ли?

• Автор теми Автор теми Valkiria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Valkiria

Форумчанин
Дописи
186
Реакції
112
Бали
343
Valkiria не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Насколько реально? Приедут ли с визитом к работодателю или ко мне на работу кредиторы?
Уже вроде стабилизировалась психика к подобному... Но обратно шатнулась ?

Вкладення

• IMG_20191128_153055.webp
    IMG_20191128_153055.webp
    37.7 Кб · Перегляди: 158
Насколько реально?
Але, думаю це нереально, тільки уявіть, скільки нас тут є таких злосних неплатєльщиків, а ще скільки крім форум АН, то що, до всіх їхатимуть по роботодавцях???, хоча і самій якось стрьомновато від тих їхніх писульок...

Але, думаю це нереально, тільки уявіть, скільки нас тут є таких злосних неплатєльщиків, а ще скільки крім форум АН, то що, до всіх їхатимуть по роботодавцях???, хоча і самій якось стрьомновато від тих їхніх писульок...
Та це розвод. Не ведеться на це. Максимум обдзвлнять всіх і вся!

Насколько реально?
Мені 2 тижні таке писали і автовідповідач таке говорив, а тотім начавс обзвон.
Та це розвод. Не ведеться на це. Максимум обдзвлнять всіх і вся!
обзвонят 100%

Спасибо)
Что-то в последнее время опять крыть начинает.... Видно и у меня осеннее обострение, не только в мфо

Батькам, сестрі, сусідам батькам, вони просто вклячають автодозвон, і телефонують щоминути, поки не вийдуть на когось, батьки мої не брали трубку то сусіди прибігли з номером телефону щоб ті перетелефонували.

Батькам, сестрі, сусідам батькам, вони просто вклячають автодозвон, і телефонують щоминути, поки не вийдуть на когось, батьки мої не брали трубку то сусіди прибігли з номером телефону щоб ті перетелефонували.
Достали :hunter::hunter::hunter:

Спасибо)
Что-то в последнее время опять крыть начинает.... Видно и у меня осеннее обострение, не только в мфо
Не Вас одну у мене теж така ситуація. зараз більше турбує манівео, смс всім підряд шлют. автовідповідачт батькам тефонує, що ще чекає не знаю

Насколько реально?
То же самое пришло. А их на всех хватит? И как они собираются решать без каких либо документов.

Назад
Угорі