Матильда07
Читач
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Матильда07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А мне сегодня вот такое пришло. Стоит переживать ? Тело 10к просрочка 44 дня
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А мне сегодня вот такое пришло. Стоит переживать ? Тело 10к просрочка 44 дня
![]()
То лякалка, ще й шаблон не змінили з 2023 року судовий збір трохи вищийА мне сегодня вот такое пришло. Стоит переживать ? Тело 10к просрочка 44 дня
![]()
Мені прийшло теж саме слово в слово ?А мне сегодня вот такое пришло. Стоит переживать ? Тело 10к просрочка 44 дня
![]()
Звичайна макулатура.А мне сегодня вот такое пришло. Стоит переживать ? Тело 10к просрочка 44 дня
![]()
Точь в точь прислали тело 1500Нет, от слова совсем. Они и за тело закрывают. Могу вам такое же смс показать годичной давности
Ахаха. Мне тоже такое тол ко что пришло. Только без сумм сбора. С суммой забора было перед этим.А мне сегодня вот такое пришло. Стоит переживать ? Тело 10к просрочка 44 дня
![]()
Я ж чемний)))
Я теж.Я ж чемний)))
Давайте номер і я Вам ще 100500 подібних напишу. Якщо і подають до суду ,то мовчки. Моніторте себе на судовій владі і не забивайте дурним головуСтатус по справі: Закріплено за юристом Панченко І.А., розпочато підготовку позовної заяви. (ТОВ МІЛОАН)
Сьогодні таке прийшло. Варто переживати? Вже шукати юриста? Чи це чергова лякалка?
Мабуть дійсно потрібно ці дурниці викинути з голови.Давайте номер і я Вам ще 100500 подібних напишу. Якщо і подають до суду ,то мовчки. Моніторте себе на судовій владі і не забивайте дурним голову
Мені таке теж приходило.Статус по справі: Закріплено за юристом Панченко І.А., розпочато підготовку позовної заяви. (ТОВ МІЛОАН)
Сьогодні таке прийшло. Варто переживати? Вже шукати юриста? Чи це чергова лякалка?
Мені прийшло з кредит бокса навіть з ссилкою на судову владу. Що тіпо вони подали позовну заяву. Я ледь не здуріла з переляку. Потім побачила дату тієї заяви 21.10.2021 рокуМабуть дійсно потрібно ці дурниці викинути з голови.
Ох і придумують всякеМені таке теж приходило.
Мені прийшло з кредит бокса навіть з ссилкою на судову владу. Що тіпо вони подали позовну заяву. Я ледь не здуріла з переляку. Потім побачила дату тієї заяви 21.10.2021 року
Як з ними домовитись за тіло?Нет, от слова совсем. Они и за тело закрывают. Могу вам такое же смс показать годичной давности
Мне предложили где-то дней через 40-50. В итоге не закрыла. Продали в вердикт капитал. Те хотят с 5200 всего лишь 30к?Як з ними домовитись за тіло?