ClickCredit Кредитор не даёт реструктуризацию

• Автор теми Автор теми pavel5554
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K

pavel5554

Форумчанин
Дописи
91
Реакції
30
Бали
308
pavel5554 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ClickCredit подскажите как поступать ? реструктуризации не хотят давать тело 8.5тыс насчитали 16 тыс уже , прошу у них реструктуризации, пишут оплачивайте по графику по 2.6грн , но по графику это просто пролонгация кредита

У мене теж саме, але в Монто. Читала на форумі що приблизно через 10 днів протермінування вони роблять реструктуризації, пройшло майже 2 тижні в особистому кабінеті майже два тіла, писала їм вони не надають змоги оплатити частинами кредит

У мене теж саме, але в Монто. Читала на форумі що приблизно через 10 днів протермінування вони роблять реструктуризації, пройшло майже 2 тижні в особистому кабінеті майже два тіла, писала їм вони не надають змоги оплатити частинами кредит
мені в кабінеті десь через місяця аж стала доступна реструктуризація - чекайте

Чи можливо з ними домовить за тіло кредиту? Цікавить саме Монто

ClickCredit подскажите как поступать ? реструктуризации не хотят давать тело 8.5тыс насчитали 16 тыс уже , прошу у них реструктуризации, пишут оплачивайте по графику по 2.6грн , но по графику это просто пролонгация кредита
В мене теж в них кредит,2700 брав, хочуть 8 тис.Хто домовлявся з ними за тіло?

я їм писав декілька раз 2 тіла хочуть і все, дивно , що кредит капітал не продають) хоча в мене тіло дуже мале

60 днів протермінування, реструктиризації не було
присилали лист вимогу з попередженням якщо не буде сплати протягом місяця то продадуть
на контакт не ідуть, короче поведінка в них змінилась

Пролонгації кредитного договору не існує в правовому полі. Існує тільки в шахрайському полі. Кредит по закону надається на визначений строк. Далі його дія закінчується, нарахування припиняються. Але закінчення строку договору не звільняє сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії договору (ч. 4 ст. 631 ЦКУ). Якщо далі кредит не повертається, то починає діяти норма ч. 2 ст. 625 ЦКУ. Але на час війни вона не діє. І все! Мертвий договір може воскресити і "пролонгувати" лише шахрай...

якщо не буде сплати протягом місяця то продадуть
Нехай продають-перепродують. Налякали їжака...

зачем Вам реструктуризация? Ну кабальная кабала. Продавать - да пусть, что для Вас изменится? ни-че-го!!!
Тело и ни сантиметр в ж... извините, и не копейкой больше!!!!

В мене теж така ситуація тільки з Монто,тіло 7500,на сьогодні 16550. В особистому кабінеті висить реструктуризація. Навіть і не знаю що робити, чи чекати поки продають договір і там домовлятись за тіло , а бо все ж таки підключити. Нище весить помітка що кредит через місяць буде 24000. На даний момент переплатити їм 9000 дуже жирно

Доброго дня, другий день просрочки, в особистому кабінеті сума подвоїлась і повідомлення що передано колекторській компанії, підкажіть, чи телефонують комусь і як діяти?

Доброго дня, другий день просрочки, в особистому кабінеті сума подвоїлась і повідомлення що передано колекторській компанії, підкажіть, чи телефонують комусь і як діяти?
Тоже интересно

Ждать, а что вы хотели на 2й день просрочки, будет около 2 3 мес просрочка тогда и закроете за тело+ на чай им, из плюсов никому не звонят

Ждать, а что вы хотели на 2й день просрочки, будет около 2 3 мес просрочка тогда и закроете за тело+ на чай им, из плюсов никому не звонят
а вони самі пропонують закрити за тіло?
а то прийшла від них вимога на електронну пошту сплатити борг до кінця місяця - я з ними зв'язалася щоб за тіло закрити - там вже десь 4 місяць протермінування - вріпилися хочуть 2,5 тіла і все
от цікаво чи вони всім пропонують за тіло чи ні

Назад
Угорі