Кредитна спілка запропонували відмовитись від своєї частки квартири

• Автор теми Автор теми Володимир19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Володимир19

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
44
Бали
3625
Що це було? Подзвонили матері, кредитна спілка іван степ. скиба 0944100915, сказали що в мене 25 кр.(десь так і є) на сумму 250000, культурно запропонували відмовитись від своєї частки квартири(за компенсацію), бо я не плачу кредити. Вони що можуть якось обєднатися (тобто сумму), десь читав, що на нерухомість можна засягати за великі сумми, але там говорилось про один кредит. Чи якась лякалка одної мфо чи що це? Дзвонити туди не має бажання.

Останнє редагування:
Що це було? Подзвонили матері, кредитна спілка іван степ. скиба 0944100915, сказали що в мене 25 кр.(десь так і є) на сумму 250000, культурно запропонували відмовитись від своєї частки квартири(за компенсацію), бо я не плачу кредити.
Мда ...

Що це було? Подзвонили матері, кредитна спілка іван степ. скиба 0944100915, сказали що в мене 25 кр.(десь так і є) на сумму 250000, культурно запропонували відмовитись від своєї частки квартири(за компенсацію), бо я не плачу кредити.
Кредит + у Вас часом нету...а то эти любители, что-то подобное мне в вайбере писали

Володимир19, МФО часто себе називають кредитними спілками. Начебто не банк, не якась установа, а ціла спілка. А спілка - це щось таке велике, де багато людей, багато зв'язків.
Якась МФО просто передає інформацію про Ваші кредити третім особам. Це тільки шантаж.

Володимир19, МФО часто себе називають кредитними спілками. Начебто не банк, не якась установа, а ціла спілка. А спілка - це щось таке велике, де багато людей, багато зв'язків.
Якась МФО просто передає інформацію про Ваші кредити третім особам. Це тільки шантаж.
Дякую що заспокоюєте, я в принципі так і думав, але мама..., я правильно розумію: обєднатися і обєднати мої борги, щоб, враховуючи велику сумму, щось "придумати" з нашою нерухомістю вони не можуть?
Возможно они...мне писали сколько мфо какая общая сумма тела и общая сумма с процентами, грозились всем отправить если не оплачу
Ну це ж мама розмовляла(само собою вже паніка), кажу: на користь кого ти мала відмовлятися від частини кв., на мою - і що далі вони будуть робити, чи як на їхню(на питання де я буду жити: "ми вам грошей дамо"), питання на кого конкретно, покупця найшли, чи що значить відмовитись, а гроші тобі в конверті принесуть? Розумієш вродє що брєд, але якось... шкода що до мене не можуть дозвон., хотів би сам почути.

Останнє редагування:
Дякую що заспокоюєте,
Я не заспокоюю, але кажу, як є:)
правильно розумію: обєднатися і обєднати мої борги, щоб, враховуючи велику сумму, щось "придумати" з нашою нерухомістю вони не можуть?
Вони до Вашої нерухомості не мають відношення. Ні до Вашої, ні до родичів тим паче.
Їх нерухомість - це жінка-брєвно, або чоловік неспроможний до інтимних дій. Все інше не їх парафія.

Дякую що заспокоюєте, я в принципі так і думав, але мама..., я правильно розумію: обєднатися і обєднати мої борги, щоб, враховуючи велику сумму, щось "придумати" з нашою нерухомістю вони не можуть?

Ну це ж мама розмовляла(само собою вже паніка), кажу: на користь кого ти мала відмовлятися від частини кв., на мою - і що далі вони будуть робити, чи як на їхню(на питання де я буду жити: "ми вам грошей дамо"), питання на кого конкретно, покупця найшли, чи що значить відмовитись, а гроші тобі в конверті принесуть? Розумієш вродє що брєд, але якось... шкода що до мене не можуть дозвон., хотів би сам почути.
Ви все правильно розумієте. А мамі хорошу програму антиспам, або змінити номер, щоб не нервувала. І все.

Неа. Не могут

Ви все правильно розумієте. А мамі хорошу програму антиспам, або змінити номер, щоб не нервувала. І все.
Вона не хоче коритуватися таким телеф., де можна антиспам поставити, в городі з сенсорним - це не для неї, а сімку змінити, всеодно приват "зіллє" номер.

Вона не хоче коритуватися таким телеф., де можна антиспам поставити, в городі з сенсорним - це не для неї, а сімку змінити, всеодно приват "зіллє" номер.
Ну просто нельзя по закону кредитные договора в разных организациях объединить в один) Так что это просто пугалка.

Не факт что сольёт . Должник Вы а не она .
А де по вашому вони її номер взяли, не я ж залишав(коли вона казала що піде в службу безпеки привату на рахунок розгол. конфід. інф., бо цей номер привязаний до привату і ніхто його не знає, навіть син, то деякі "звонярі" відразу трубку кидали).

А де по вашому вони її номер взяли, не я ж залишав(коли вона казала що піде в службу безпеки привату на рахунок розгол. конфід. інф., бо цей номер привязаний до привату і ніхто його не знає, навіть син, то деякі "звонярі" відразу трубку кидали).
У многих так находили родственников. Но после смены номера, тишина. У мамы изменён финансовый номер, и уже год никто не звонит. Легче попробовать , чем гадать, найдут не найдут. Тем более, что в вашем случае номер особо никто и ранее не знал.

Назад
Угорі