Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Кредиткаса маю прострочення 4 місяці, і уже пропонують часткове списання, тіло 15 тисяч пропонують за 22 тисячі, нарахували уже 2 тіла+, чи справді спишуть і чи чекати ще?
Кредиткаса маю прострочення 4 місяці, і уже пропонують часткове списання, тіло 15 тисяч пропонують за 22 тисячі, нарахували уже 2 тіла+, чи справді спишуть і чи чекати ще?
Хм... у меня протерминування месяц будет скоро. тело кредита 30к уже нарисовали х2 предлагают каникулы финансовые в 15 дней и погасить в течении этого времени всю сумму.. в 60к.. я согласился бы на 40к закрыть.. ибо два платежа я им заплатил по 10к.. и хочу закрыть за тело + ну хорошо 10к и как раз выйдет два тела.. как по мне норм навар так и так.. буду смотреть... если не согласяться на это... буду ждать актуальных предложений...
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.