Кредитка від ПУМБ все можу. .

• Автор теми Автор теми natali2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

natali2222

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
80
Бали
1825
natali2222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. У кого є кредитка від ПУМБ. Сьогодні прийшла смс про Сплату обов'язково платежу. А за менулий період не прийшла. Обично приходить так. Щоб це означає. Плати мені ще 7000шт. Кредит плачу але з запізненням не так як до 30 числа

Доброго дня. У кого є кредитка від ПУМБ. Сьогодні прийшла смс про Сплату обов'язково платежу. А за менулий період не прийшла. Обично приходить так. Щоб це означає. Плати мені ще 7000шт. Кредит плачу але з запізненням не так як до 30 числа
Если честно то я вашу абракадабру не поняла.

А может ИНН просто делать отправили доки, поэтому нет платежей больше, договор разорван.Как вариант.

Що при розсилці смс про оплату обов'язкового платежу стався збій. У будь-якому випадку, дійсно, уточніть в техпідтрими
Дякую ?
А може ІПН просто робити відправілі доки, тому немає платежів більш, договір разорван.Как варіан

А може ІПН просто робити відправили доки, тому немає платежів більше, договір разорван.Как варіант.
Пишуть що карту розблокують якщо сплачу обов'язковий платіж.

Останнє редагування:
Если вы не заплатили в прошлом месяце за позапрошлый, и в этом месяце не заплатили за прошлый месяц, тогда карта блокируется. После оплаты двух обязательных (выйти в 0) она разблокируется.
Смс приходит до 30 числа, как напоминала, а 1-3 числа смс о том что у вас либо сняли %, либо о том сколько вы должны

Назад
Угорі