Кредитекспресс прислал письмо.

• Автор теми Автор теми DemonK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K

DemonK

Форумчанин
Дописи
62
Реакції
32
Бали
158
DemonK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет всем. Кредитекспресс прислал письмо о выездной. Кто продал незнаю. Много мфо. Кто что от них получал? Мне пришел какой то желтый огрызок, типа с мокрой печатью и подписью юриста. Мол заплати или приедем оценивать имущество. Знаю что никто не приедет, но интересно что дальше. Кто сталкивался?

Привет всем. Кредитекспресс прислал письмо о выездной. Кто продал незнаю. Много мфо. Кто что от них получал? Мне пришел какой то желтый огрызок, типа с мокрой печатью и подписью юриста. Мол заплати или приедем оценивать имущество. Знаю что никто не приедет, но интересно что дальше. Кто сталкивался?
большая половина сталкивалась.. а вас что именно смущает???

Та нє, тут Ви не серйозно пишете, у мене в них 4 шараги, то з кожною писулькою, я знаю точно де прочитати зто?!
Скиньте фото я Вам скажу!

Мені такого листа прислали. Якщо не помиляюся то мене їм продали єврогроші. Але мені вони писали, що приїдуть і про опис майна ще в кінці вересня. Тоді я ще не читала форум, то злякалася капєц як! Ну от, до цієї пори їдуть і ніяк не доїдуть. Після цього ні дзвінків від них не було, ні листів. І єврогроші кудись зникли... Незнаю, можливо ще пізніше обізвуться???

І Ви не знаєте, хто продав?
Мені таке прислали
Ваш борг перед ТАЛІОН ПЛЮС передано до CreditExpress.У Вас 4 години для сплати боргу!№ квитанції повідомте за тел 0442517288
Мені таке прислали
Ваш борг перед ТАЛІОН ПЛЮС передано до CreditExpress.У Вас 4 години для сплати боргу!№ квитанції повідомте за тел 0442517288
Варто хвилюватися???

Мені таке прислали

Варто хвилюватися???
По ходу ви непробиваєма??? маніки вас продали таліону, таліон не справився з вами і продав кредитекспрессу! Ото даааа... ???

Мені таке прислали

Варто хвилюватися???
Мені точно таке ж прийшло сьогодні...

По ходу ви непробиваєма??? маніки вас продали таліону, таліон не справився з вами і продав кредитекспрессу! Ото даааа... ???
там тот кредит между собой деребанят, а просто позвонить и договориться с должников выплатить просто тело..они почему то не хотят...заепали(

Як вони ведуть себе? Хто знає, чи видзвонюють всіх?!

Мені точно таке ж прийшло сьогодні...
вчера от Динеро 3 письма. Мне,Маме,Мужу......
Як вони ведуть себе? Хто знає, чи видзвонюють всіх?!
Всех до единого,даже сыну моему не совершеннолетнему звонили, говорили что он *мyдак* и вымагали деньги! Вопрос: Чего они хотят от моего сына? ппц....

вчера от Динеро 3 письма. Мне,Маме,Мужу......

Всех до единого,даже сыну моему не совершеннолетнему звонили, говорили что он *м*дак* и вымагали деньги! Вопрос: Чего они хотят от моего сына? ппц....
Хто? Кредитекспрес?

Хто? Кредитекспрес?
Да,но мне кажеться что эти письма липовые... Я даже на печате пробовала найти организацию и главного... поиски были безуспешными что меня и успакоило, все письма тупо выкидываю....

Да,но мне кажеться что эти письма липовые... Я даже на печате пробовала найти организацию и главного... поиски были безуспешными что меня и успакоило, все письма тупо выкидываю....
Ви ж написали, що телефонували?

У меня у них три конторы, писали, звонили, пугали... но... как-то больше ничего!!!! С прошлой весны!!!

У меня у них три конторы, писали, звонили, пугали... но... как-то больше ничего!!!! С прошлой весны!!!
Кому дзвонили? Дуже доставали?
И писали,и звонили...
Мені якби сину задзвонили-одразу заява в прокуратуру але на сайті... і з ними розберуться повірте

Назад
Угорі