Кредит з простроченним паспортом, чи є дійсним?

• Автор теми Автор теми hyrentarer
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 179

hyrentarer

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
hyrentarer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю кілька кредиті які оформлював з простроченним паспортом. Чи являється кредитний договір дійсним? І чи можливо за рахунок цього вийти на тіло без процентів?

В цій ситуації... можуть бути трохи інші наслідки... коли одна галузь права "прийде" на заміну іншій. З пояснень вбачається,що таких договорів було декілька,а не один.

Якшо я не помиляюсь то поки діє військовий стан то і паспорт являється дійсним навіть якшо не вклеїв фотку в 25, я з таким півтора роки ходив все гуд було
поки приват не почав уже натякати прямим текстом шо розірвуть договір, а я з іншої сторони і не против був 😁

Якшо я не помиляюсь то поки діє військовий стан то і паспорт являється дійсним навіть якшо не вклеїв фотку в 25, я з таким півтора роки ходив все гуд було
поки приват не почав уже натякати прямим текстом шо розірвуть договір, а я з іншої сторони і не против був 😁
З допису нічого не зрозуміло, в який саме період часу це відбувалося. Та й якщо не помиляюся,норма на яку Ви посилаєтеся вже більше року не є чинною. Все вірно,банківські установи відносяться дуже прискіпливо до цих моментів.

А ні все-таки ніхто зміни не вніс( все зосталося на рівні чуток) і паспорт де не вклеїно вчасно фото,є дійсним, на час військового стану та 30 днів після його скасування. Хоча нотаріуси на це не зважають.

Останнє редагування:
Думает что обманул МФО. Ходит такой гордый, всем рассказывает

629773a94d8bf19fdc24047ff434c8f1ee80e93dc37c182a2c4e929cb8803950_1.webp

Назад
Угорі