Кредит в монобанку. Обіцяють приїхати

• Автор теми Автор теми Kate85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 851

Kate85

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Kate85 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора,я з харківської області,маю кредит в монобанк,до війни проблем зі сплатою не було,проте після 24 лютого був вимушений покинути домівку ,через бойові дії,це спричинило втрату роботи,почалися проблеми з виплатами кредитного боргу.наразі процент виростають,банк на поступки не йде.Вже почали приходити листи,що до мене приїдуть представники банку.Що можна зробити в моїй ситуації,чи є рішення.?

Що можна зробити в моїй ситуації,чи є рішення.?
Варіантів два : платити або не платити. Обирайте.
В розділі "Монобанк" понад 210 тем з постами, можливо там є все ж таки для вас "рішення".

Варіантів два : платити або не платити. Обирайте.
В розділі "Монобанк" понад 210 тем з постами, можливо там є все ж таки для вас "рішення".
Сума не маленька набігала з процентами.З 20000 віддавати 80000 якось забагато,тим паче Війна,безробіття

Сума не маленька набігала з процентами.З 20000 віддавати 80000 якось забагато,тим паче Війна,безробіття
Я то вас прекрасно розумію, проте, нажаль, фінансовим установам начхати як на війну як на ваше фінансове становище.
Особисто я з моно проблем не маю. Але я би слав мабуть далеко і чекав суд.

Я то вас прекрасно розумію, проте, нажаль, фінансовим установам начхати як на війну як на ваше фінансове становище.
Особисто я з моно проблем не маю. Але я би слав мабуть далеко і чекав суд.
Дякую за відповідь

Доброго вечора,я з харківської області,маю кредит в монобанк,до війни проблем зі сплатою не було,проте після 24 лютого був вимушений покинути домівку ,через бойові дії,це спричинило втрату роботи,почалися проблеми з виплатами кредитного боргу.наразі процент виростають,банк на поступки не йде.Вже почали приходити листи,що до мене приїдуть представники банку.Що можна зробити в моїй ситуації,чи є рішення.?
Чекайте на суд. Захищайтесь в юристом обов'язково.

Чекати суду
Шукати адвоката
По моно хороша практика

А куди вони приїдуть, якщо ви там не живете)

Назад
Угорі