skameykin
Форумчанин
- Дописи
- 24
- Реакції
- 8
- Бали
- 3
skameykin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
выбросьте!Добрый вечер. Пришло сегодня на вайбер, образец письма, которое будет отправлено по месту прописки. Не могу понять, это инн или сразу в суд?
Поки пугалка.Але потім зроблять ІНН.Я тільки недавно знесла.Добрый вечер. Пришло сегодня на вайбер, образец письма, которое будет отправлено по месту прописки. Не могу понять, это пугалка, будет инн или сразу в суд?
Через який час зробили внн?Поки пугалка.Але потім зроблять ІНН.Я тільки недавно знесла.
Чуть більше року була прострочка.Десь 1.4 місяці.Через який час зробили внн?
Дякую за відповідь. А після знесення внн, які їхні подальші дії?Чуть більше року була прострочка.Десь 1.4 місяці.
Поки ніяких.Але було озвучено що підуть в суд.Чекаю.ІНН вони подали по місцю прописки,якщо і суд буде там же,а не в Києві,то нехай йдуть.Я не проти)))?Дякую за відповідь. А після знесення внн, які їхні подальші дії?
Да скока ж можна?Добрый вечер. Пришло сегодня на вайбер, образец письма, которое будет отправлено по месту прописки. Не могу понять, это пугалка, будет инн или сразу в суд?
Мне год за домофон заплатить требуют. Та 250грн. Некогда, или забываю просто.Добрый вечер. Пришло сегодня на вайбер, образец письма, которое будет отправлено по месту прописки. Не могу понять, это пугалка, будет инн или сразу в суд?
В суд подать и их юристу 10к за работу заплатить))Roman_Kondratenko, И шо, обещают домофон оборвать?)
Вопросы б не задавал, но это как бэ и не мфо и не банк, хз, что у них в голове.Мне год за домофон заплатить требуют. Та 250грн. Некогда, или забываю просто.
Они такую же писульку присылают.
Скільки у вас просрочка?Вопросы б не задавал, но это как бэ и не мфо и не банк, хз, что у них в голове.
3 міс., зробив 1 платіж.Скільки у вас просрочка?
То саме МФО ?Таке точно як швидко гроші)))ви злякались підписаного договору?Не треба.Там маса порушень.Ну тоді в повний ігнор їх. Вони люблять тільки в вайбері виписувати.Але завжди ввічливі.Я не спілкувалась зовсім.Прийшло листів 2-3 за весь час протермінування,а потім ІНН.Вопросы б не задавал, но это как бэ и не мфо и не банк, хз, что у них в голове.
Раніше брав в них кредит, підписував договір в них в офісі, повернув, взяв другий - в офіс не потрібно приїзджати, прислали на вайбер договір.То саме МФО ?Таке точно як швидко гроші)))ви злякались підписаного договору?Не треба.Там маса порушень.Ну тоді в повний ігнор їх. Вони люблять тільки в вайбері виписувати.Але завжди ввічливі.Я не спілкувалась зовсім.Прийшло листів 2-3 за весь час протермінування,а потім ІНН.
Тим більше....Раніше брав в них кредит, підписував договір в них в офісі, повернув, взяв другий - в офіс не потрібно приїзджати, прислали на вайбер договір.
Благодарю.Да скока ж можна?