"Кредит сервис" - последнее китайское предупреждение.

• Автор теми Автор теми skameykin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

skameykin

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
8
Бали
3
skameykin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер. Пришло сегодня на вайбер, образец письма, которое будет отправлено по месту прописки. Не могу понять, это пугалка, будет инн или сразу в суд?

Вкладення

• 2021-10-05_192624.webp
    2021-10-05_192624.webp
    113.5 Кб · Перегляди: 121
Останнє редагування:
Добрый вечер. Пришло сегодня на вайбер, образец письма, которое будет отправлено по месту прописки. Не могу понять, это пугалка, будет инн или сразу в суд?
Поки пугалка.Але потім зроблять ІНН.Я тільки недавно знесла.

Дякую за відповідь. А після знесення внн, які їхні подальші дії?
Поки ніяких.Але було озвучено що підуть в суд.Чекаю.ІНН вони подали по місцю прописки,якщо і суд буде там же,а не в Києві,то нехай йдуть.Я не проти)))?

Мне год за домофон заплатить требуют. Та 250грн. Некогда, или забываю просто.
Они такую же писульку присылают.

Вопросы б не задавал, но это как бэ и не мфо и не банк, хз, что у них в голове.
То саме МФО ?Таке точно як швидко гроші)))ви злякались підписаного договору?Не треба.Там маса порушень.Ну тоді в повний ігнор їх. Вони люблять тільки в вайбері виписувати.Але завжди ввічливі.Я не спілкувалась зовсім.Прийшло листів 2-3 за весь час протермінування,а потім ІНН.

То саме МФО ?Таке точно як швидко гроші)))ви злякались підписаного договору?Не треба.Там маса порушень.Ну тоді в повний ігнор їх. Вони люблять тільки в вайбері виписувати.Але завжди ввічливі.Я не спілкувалась зовсім.Прийшло листів 2-3 за весь час протермінування,а потім ІНН.
Раніше брав в них кредит, підписував договір в них в офісі, повернув, взяв другий - в офіс не потрібно приїзджати, прислали на вайбер договір.

Назад
Угорі