Кредит поток. Хто щось може розповісти про організацію?

• Автор теми Автор теми SergioDZ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 737
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SergioDZ

Читач
Дописи
7
Реакції
0
Бали
1
SergioDZ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Хто має якусь інформацію про організацію кредит поток.
credit-potok.com

где вы их только и находите... :scratch_one-s_head:
Це рекламу побачив в інтернеті, стало цікаво, тому що мені контора не знайома. Вирішив запитати на форумі, можливо менше людей поведуться (якщо це аферисти)?

Це рекламу побачив в інтернеті, стало цікаво, тому що мені контора не знайома. Вирішив запитати на форумі, можливо менше людей поведуться (якщо це аферисти)?
да-да-да...харе заливать, хотели взять там кредит и решили спросить на форуме чтоб разузнать как они себя ведут если не отдадите :ahaha: нас опытных должников непроведешь

да-да-да...харе заливать, хотели взять там кредит и решили спросить на форуме чтоб разузнать как они себя ведут если не отдадите :ahaha: нас опытных должников непроведешь
Оооо... ні, дякую ✋ я ледве виліз з цього багна....

В самого досвід боржника є неабиякий ? а пишу сюди, тому що мені даний форум дуже допоміг ?
Post automatically merged:

А на форум вас просто ветром занесло?
Мені даний форум допоміг, можливо і я чимось допомогти зможу, тому і пишу, моніторю...

Или узнать, что люди думают о конторе, в которой еще работать и работать...)))

Тоді навіщо вам це?
Бачу, що на форумі дана контора не обговорювалась, тому і написав.
Post automatically merged:

Или узнать, что люди думают о конторе, в которой еще работать и работать...)))
Працюю я в іншій галузі....

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі