Кредит плюс, поїдають у розшук. Залякування чи реальність?

• Автор теми Автор теми Іра Анатоліївна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Іра Анатоліївна

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
3
Бали
3
Іра Анатоліївна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) маю борг в "кредит плюс" але поки, не маю чим заплатити... Тим часом, мене вже у розшук поїдають, і повістка про їх візит, прийшла на електронну пошту. Порадьте та засокойте мене. Що від цієї контори, можна очікувати?

Вкладення

• Screenshot_20200210-110500.webp
    Screenshot_20200210-110500.webp
    39 Кб · Перегляди: 81
  • Screenshot_20200210-110517.webp
    Screenshot_20200210-110517.webp
    43.2 Кб · Перегляди: 91
  • Screenshot_20200210-110815.webp
    Screenshot_20200210-110815.webp
    72 Кб · Перегляди: 87
  • Screenshot_20200210-110900.webp
    Screenshot_20200210-110900.webp
    93.5 Кб · Перегляди: 89
  • Screenshot_20200210-110925.webp
    Screenshot_20200210-110925.webp
    92.9 Кб · Перегляди: 74
  • Screenshot_20200210-110941.webp
    Screenshot_20200210-110941.webp
    83.1 Кб · Перегляди: 70
  • Screenshot_20200210-110952.webp
    Screenshot_20200210-110952.webp
    90.9 Кб · Перегляди: 69
Всім привіт) маю борг в "кредит плюс" але поки, не маю чим заплатити... Тим часом, мене вже у розшук поїдають, і повістка про їх візит, прийшла на електронну пошту. Порадьте та засокойте мене. Що від цієї контори, можна очікувати?
Меньше читайте всякую ерунду и не берите дурного в голову,а тяжёлого в руки))

Ну сколько можно. Читайте форум, перед тем как создавать темы.
Если вы берете бабло на свое имя и настоящие документы, в этом нет состава преступления.
НИКТО. НЕ. ПОДАСТ. В. РОЗЫСК.
Спите спокойно и научитесь наконец самостоятельно искать информацию, которая лежит на поверхности.

Да, и не светите фамилию на скринах.

Воно то так, але все ж, хвилююсь, бо за місцем прописки неживу. Там живе моя мама (мама вкурсі, що я попала в "маргарин").

Воно то так, але все ж, хвилююсь, бо за місцем прописки неживу. Там живе моя мама (мама вкурсі, що я попала в "маргарин").
Скоріш за все, ніхто не приїде. Але маму про всяк випадок попередьте.
Якщо вірити таким повідомленням, до мене мали вже разів 20 приїхати з різних мфо. Але ніхто жодного разу не приїхав.

Мене вже майже 3міс.,всі розшукують,садять і їдут до мене ледь не з президентом.Майно і речі мої вже на аукционі...

Пи3д1ти не мішки носити.
Унилий сарай. Окрім дзвінків і смс нічого.

Они не приезжают, мужу все пишут и пишут, приедут, подали в розыск, мошенничество, не выпустим заграницу, писали в Вайбере, а мы их все ждём и ждём , а они не приезжают ? и не приедут))
Но доставучие они капец, из всех его 17 мфо, самые походу, хотя такого я ожидала больше от кредит кассы или ссслона ??‍♀️
но это все не страшно, просто воспринимайте все это с юмором ))

Доброго дня! О і у мене точно такі послання є ,тільки номери номери телефону інші вказані ,Від цієї контори можна чекати чого завгодно,от чесно там не працюють люди ,бо у них нічого людяного не залишилось .І після їх вчинків жодної копійочки нема бажання платити.Але це на краще ,бо тим оплатам не було б кінця .

Вибачте, що саме, Ви вважаєте, на краще?)
Те що вчасно зупинилась і перестала їм гроші оплачувати ,Я пролонгаціями вже дуже багато заплатила ,шкода що раніше не зупинилась ,так хоч може і виплатила вже .Я через їхні пролонгації, в банку на прострочку вийшла ,бо страх через їх залякування був сильний ,а тепер не думаю про це ,хто і далі буде зі мною ,буду тішитись ,а хто через таку дурню відвернеться,то мабуть помилково до мене попав.

Maрианна, дякую Вам, за підтримку)
Будь ласка ,це я ось тільки, тільки почала відходити від того всього.А так як зомбі ходила переживала ,чоловік каже ,чому не сказала що носиш їм гроші ,а я що могла відповісти ,не хотіла щоб діставали всіх дзвінками.Треба це все мужньо витримати.

Ой а мене кредит каса в розшук подала, глобал за рішенням суду майно моє продає на аукціоні з 50% знижкою, але нічого ніхто мого не купує))))

Жгите все имущество! Чем быстрее, тем лучше, им ничего не должно достаться! :)

Начала слушать аудио книгу " тонкое искусство пофигизма" рекомендую для того чтобы отвлечься от дурных мыслей и смс. мне она острая и смешная)

Будуть шукати довго-довго.

Назад
Угорі