Кредит Плюс передав борг по кредиту в ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Bulliing
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 641

Bulliing

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
126
Bulliing не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, з приводу цієї компанії. Мав борг тіло 10500 в компанії Кредит+ і прострочення 201 день. Кредит+ продав мій борг в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЄВРОПЕЙСЬКА АГЕНЦІЯ З ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ». Яка буде процедура, як я можу слідкувати тепер за моїм кредитом (сума боргу т.д.), ваші рекомендації. Буду вдячний за кожну відповідь.

Підкажіть, будь ласка, з приводу цієї компанії. Мав борг тіло 10500 в компанії Кредит+ і прострочення 201 день. Кредит+ продав мій борг в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЄВРОПЕЙСЬКА АГЕНЦІЯ З ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ». Яка буде процедура, як я можу слідкувати тепер за моїм кредитом (сума боргу т.д.), ваші рекомендації. Буду вдячний за кожну відповідь.
Добрий день. ТОВ "ФК "ЄАПБ" часто звертаються до суду, тому слідкуйте, чи немає у Вас судової справи. Для отримання консультації звертайтесь за вказаними контактами. Консультація безкоштовна.

Добрий день. ТОВ "ФК "ЄАПБ" часто звертаються до суду, тому слідкуйте, чи немає у Вас судової справи. Для отримання консультації звертайтесь за вказаними контактами. Консультація безкоштовна.
коли ЄАПБ звернуться до суду мене буде повідомлено?

Да, вас оповестят. Тут надо понимать продали долг, или передали на обзвон (немного разные вещи). Сами по себе ЕАПБ крайне тугие и навстречу идут практически никогда :(

Да, вас оповестят. Тут надо понимать продали долг, или передали на обзвон (немного разные вещи). Сами по себе ЕАПБ крайне тугие и навстречу идут практически никогда :(
кредит передали, об этом мне написали на почту Кредит+.
Если навстречу не идут, как мне вести себя с ними (отвечать/не отвечать, как общаться). Я даже не знаю, какую суму ЕАПБ хочет.
В такой ситуации впервые, не знаю, что делать.

кредит передали, об этом мне написали на почту Кредит+.
Если навстречу не идут, как мне вести себя с ними (отвечать/не отвечать, как общаться). Я даже не знаю, какую суму ЕАПБ хочет.
В такой ситуации впервые, не знаю, что делать.
Во-первых, готовы ли Вы что-либо возвращать? Если да, то, есть ли у Вас средства хотя бы на тело кредита, если да - то пообщайтесь, послушайте что Вам предложат. Если нет, то и смысла никакого в общении нет.

Останнє редагування:
В який термін вони зазвичай звертаються до суду?
По разному
Много читал о них.
Но то что слышал и читал, самый короткий срок в который подали на человека в суд (4 месяца)
На кого то годами не подают
У меня 3 кредита у них весит (первый с 2020 года, второй с 2021, и третий с 2024 года )
Пока в суд не подали

Назад
Угорі