Кредит плюс і погрози

• Автор теми Автор теми Ksenija
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Ksenija

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
41
Бали
193
Ksenija не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подзвонила якась д*pa із кредит плюс і сказала до завтра заплатити 9000 (тіло 3500 17днів прострочки)бо всі мфо яким я винна разом подадуть на мене в суд за шахрайство і забнеруть в мене дітей і посадять мене в тюрму....

Подзвонила якась д*pa із кредит плюс і сказала до завтра заплатити 9000 (тіло 3500 17днів прострочки)бо всі мфо яким я винна разом подадуть на мене в суд за шахрайство і забнеруть в мене дітей і посадять мене в тюрму....
Это вся история или будет продолжение?

Спокойствие! Только спокойствие!
Запомните раз и навсегда: детей у вас никто не заберёт, никто вас не посадит.
Данную дамочку нужно было послать по всем известному направлению или сказать что вы сами прийдете и заберёте у неё все ?
Не при каких обстоятельствах не давайте слабину и не показывайте что боитесь, известно что собаки чувствую страх ?
Берегите нервы и не берите трубку)

Навіть не дала можливості мені договорити...кинула трубку...але таке придумла,що обєднаються всі мфо і подадуть на мене в суд

Читаємо форум. Вивчаємо закони ..
Ніхто,ні що не забере у Вас дітей...
В тюрму немає за що саджати...
Навіть не дала можливості мені договорити...кинула трубку...але таке придумла,що обєднаються всі мфо і подадуть на мене в суд
Кожен другий тут чув цю маячню

Вот если Вы завалите какого-то калла, тогда могут посадить) но мы всем форумом соберёмся вам на залог и будем благодарить что одним говном стало меньше ?

Зачем с ними общаться? Игнорировать и нервы будут спокойны.
Это полная чушь. Не нужно слушать их бред.

Оплата відсутня.Відмова виходити на зв'язок зафіксована.Ваші спроби сховатися від кредитора дають нам право звертатися до відповідних органів для притягнення Вас до відповідальності. Вот такое пришло

це повна дурня.якби ж вони подавали на суд.Ім це не вигідно,особливо Бистрозайму
Оплата відсутня.Відмова виходити на зв'язок зафіксована.Ваші спроби сховатися від кредитора дають нам право звертатися до відповідних органів для притягнення Вас до відповідальності. Вот такое пришло
мені теж таке приходило неодноразово.я просто в один момент поставила на їхні телефони блок

Мне вот второй день такие СМС шлют, я смотрю вон прям я точно побежала к терминалу вся такая волосы назад)))

Вкладення

• Screenshot_20200124-193050_Messages.webp
    Screenshot_20200124-193050_Messages.webp
    46.4 Кб · Перегляди: 40
Назад
Угорі